Joyce Palm

Ik ben Joyce Palm, moeder van 2 mooie volwassen kinderen en ik kom het team van Labeur Lifestyle & Training versterken. En daar heb ik ontzettend veel zin in! Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgebouwd met het geven van 1-op-1 trainingen en groepslessen. Het is heerlijk om met mensen te werken en te zorgen dat ze zich op een verantwoorde en prettige manier beter in hun lijf voelen. En dit is wat ik wil blijven doen. Dit is mijn passie! Uiteindelijk heb ik dit jaren later ‘bekroond’ met een opleiding die alles omvat om mensen te helpen naar een gezonder leven. Bewegen is de rode draad in mijn leven. Voor mij is het belangrijk en ik heb gemerkt dat dat voor heel veel mensen geldt. Soms is beweging ontspanning en steeds vaker is het een noodzaak.

Begin dit jaar ben ik afgestudeerd als hormoontherapeute. Een zeer mooie aanvulling op de activiteiten die ik al doe als beweegcoach JOYce en ook als teamlid van Labeur.

Wil je meer over hormoontherapie weten, neem contact op met Labeur en we gaan het er over hebben.

Diploma’s:
Oplossingsgericht coachten GITP, 50+ fit instructeur AALO, Gewichtsconsulent, HBO Sport, bewegen en gezondheid (voedingsleer, psychologie, anatomie, inspanningsfysiologie) NCOI, Hormoontherapie HCN

Collega's

Michel Labeur
Michel Labeur

“Als je doet wat je deed dan krijg je wat je kreeg” Het is een simpele spreuk maar het vat goed samen waar mijn werk om draait: zorgen dat er verandering komt.

Wesley Pieterse
Wesley Pieterse

Vanaf het moment dat ik aan de opleiding Sport & Bewegingseducatie begon, wist ik dat ik graag in de richting van de fitnessbranche, leefstijl coaching en training werkzaam zou willen zijn.

Louis Ponte
Louis Ponte

Het altijd kunnen verbeteren en ontwikkelen op alle vlakken, dat is wat mij aantrekt aan sport. Sinds ik in aanraking ben gekomen met sport is het altijd een belangrijk onderdeel geweest van mijn dagelijks leven.

Cedric Gunter
Cedric Gunter

Het roer volledig omgooien en mijn hart volgen! Dat is wat ik een paar jaar geleden, toen nog student Civiele Techniek, met volle overtuiging deed.

Wouter Verstraate
Wouter Verstraate

Sport loopt als rode draad door mijn leven. Al vanaf kinds af aan ben ik voornamelijk actief met hardlopen. Sinds kort is daar triathlon bijgekomen.

Danny Cevaal
Danny Cevaal

Ik ben Danny Cevaal en ik word enorm gedreven door één missie: Jou helpen naar de meest krachtige en vitale versie van jezelf.

Rachel de Pagter
Rachel de Pagter

Van Kinds af aan is sport en beweging een belangrijk onderdeel van mijn leven. Niet alleen zelf turnen, kickboksen en andere sporten beoefenen maakte mij enthousiast

Joyce Palm
Joyce Palm

Ik ben Joyce Palm, moeder van 2 mooie volwassen kinderen en ik kom het team van Labeur Lifestyle & Training versterken.

Els Dourlein
Els Dourlein

Als klein meisje stond ik thuis altijd op mijn hoofd en deed ik handstanden tegen de kelderdeur. Heerlijk vond ik dat.

Meike Coppoolse
Meike Coppoolse

Vanaf nu kan je een consult bij mij boeken voor orthomoleculaire therapie en voedingsadvies. Wat ik precies doe? Ik leg het je uit.

Joyce Palm
Joyce Palm

Zo interessant! Wanneer ik over hormonen begin, dan is het eerste dat ik hoor: de overgang!!! En dan krijg ik ook meteen alle bijbehorende kwaaltjes als opvliegers, gewichtstoename, slechter slapen enz. erbij.

Jeanine Marijs
Jeanine Marijs

Mijn naam is Jeanine Marijs. Werkzaam bij groepspraktijk Fysio Kapelle. Ik ben geboren in het mooie dorp(je) Arnemuiden.

Mariella Oosthoek- van ’t Westende
Mariella Oosthoek- van ’t Westende

Mijn naam is Mariëlla Oosthoek- van ’t Westende, in 1997 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar en werk sindsdien als zelfstandige in mijn eigen praktijk Oefentherapie de Bevelanden.

Sylvia van Zweeden
Sylvia van Zweeden

In je leven heb je soms periodes dat het allemaal niet zo lekker loopt. Je moet veel ballen in de lucht houden en dat kost energie. Je slaapt slechter omdat je veel aan je hoofd hebt.

Lysanne Murre
Lysanne Murre

Mijn naam is Lysanne Murre. Tijdens mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik mij verbaasd over de werking van het menselijk lichaam, zo complex en interessant!

Naomi Goozen-Geertse
Naomi Goozen-Geertse

“Balance is not something you find, it’s something you create” Als kind was ik al heel gevoelig voor sfeer, geluiden, geuren enz.