Naomi Goozen-Geertse

“Balance is not something you find, it’s something you create”

Als kind was ik al heel gevoelig voor sfeer, geluiden, geuren enz. Door al deze prikkels, maar ook door verwachtingen, oordelen en overtuigingen van anderen én mezelf leerde ik te kiezen wat er bij mij past. Ik kon mij toen al helemaal verliezen in sport (turnen), kunst (schilderen) en muziek (percussie). Naarmate ik ouder werd kwamen er, heel logisch, steeds meer uitdagingen op mijn pad en leerde ik, met de nodige ‘ups & downs’, hoe ik mij steeds gemakkelijker kan aanpassen. Maar ook hoe ik bij mezelf kan blijven.

Na verschillende banen in mode, kunst, horeca en onderwijs, na twee kindjes op de wereld gezet te hebben en met een fijne man aan mijn zijde kwam ik weer terug bij mijn passies. En dat ontwikkelde zich in de richting van ‘body, mind & soul’.

Ik ben in sportscholen groepslessen gaan geven;  Bodybalance van ‘Les Mills’. Dit bleek een mooi begin, maar ik wilde meer (dat komt wel vaker voor)

Al snel ben ik me gaan verdiepen in Yoga en yogafilosofie. En door een eerdere cursus Mindfulness kwam ik steeds weer terug bij waar het volgens mij altijd om draait…

Gelukkig zijn!

Makkelijk gezegd, maar moeilijker gedaan.

Toen de Ashtanga Vinyasa Yoga docentenopleiding op mijn pad kwam heb ik geen moment getwijfeld en ben ik hier volledig voor gegaan. En het heeft me ook niet meer los gelaten, maar juist verder ontwikkeld en gevormd.

Na flink wat ervaring opgedaan te hebben met lesgeven op verschillende locaties en settings, diverse opleidingen, bijscholingen, teacher trainingen en verdiepingscursussen in binnen en buitenland, ben ik in 2017 mijn Holistische praktijk gestart: NOMI.

Van hieruit geef ik groepslessen, privélessen, meditatie & breathwork sessies, bodyprocessen en energetische behandelingen.

In mijn lessen, sessies en behandelingen streef ik ernaar om mensen op maat te begeleiden en verder te helpen. Te openen en te verbinden. Met een beetje humor, veel enthousiasme, geduld en liefdevolle aandachten met beide benen op de grond (of soms juist in de lucht ) is het hard/t werken. Maar door dat werk zal er bewustwording, verandering en groei ontstaan. Een nieuwe balans!

Flexibiliteit, (innerlijke) kracht en het kalmeren van de ‘mind’ IS yoga. Het vermogen om omte gaan met alles wat er is zal ook jou in staat stellen om het geluk te vinden en te behouden. Ga jij er ook voor?

Graag nodig ik je uit om dit samen met mij te komen ont-dekken, ondervinden en ontvangen.

Ik ont-moet je graag!

Namasté.