Top

Stefanie van der Maas – Littlespoon.nl

Stefanie van der Maas – Littlespoon.nl

Personal Training bij Wesley:
Ik had al langer de wensen om met een personal trainer te sporten, maar er was altijd wel een reden om het niet te doen. Tot vorige zomer. Ik zat niet lekker in mijn vel, mijn kleding knelde, ik sportte te weinig en ik at teveel. Dat was de druppel. Een week later kon ik starten!
Ik ken Wesley van Fitness Fitaal. Hij maakte al eerder een trainingsschema voor me en dat beviel goed. Wesley is heel betrokken en professioneel. Hij zorgt ervoor dat ik verder ga in een oefening dan ik zelf zou doen. We zoeken de grens op en hij daagt me uit. Dat zorgt ervoor dat ik veel betere resultaten behaal en het mooie is, ik kijk elke week oprecht uit naar het uur samen trainen.
Tijdens de eerste training deden we een nulmeting. Zowel qua meten en wegen, maar ook qua kracht en uithoudingsvermogen. Dat vond ik echt goed.  Op deze manier kun je heel goed je vooruitgang zien.
Samen maakten we een plan en stelden een aantal realistische doelen. Vooral dat laatste is voor mij goed. Ik ben zo’n iemand die 10 kilo in maand wil afvallen en als dat niet lukt (goh) is het altijd een teleurstelling.
Je merkt aan alles dat Wesley verstand van zaken heeft. Mijn lijf is en was zeker soms wat krakkemikkig en stijf. Samen hebben we goed gekeken naar wat ik kon en wat niet. Inmiddels is mijn lichaam zoveel sterker en mobieler. En dat is te merken in de trainingen, want die worden ook zwaarder. Dat vind ik echt super leuk. Als foodblogger en horeca adviseur staat mijn dag in het teken van eten. Ik wilde afvallen, maar geen dieet volgen. Op Wesleys advies ben ik gestart met intermittent fasting. Ik eet past vanaf 12 uur. Ondanks dat ik echt een ontbijter was, bleek dit voor mij een schot in de roos. Ik eet normaal, ontzeg mezelf niets, viel een aantal kilo af en voel me veel fitter en energieker. Ik zit super goed in mijn vel. Ik vond mezelf altijd te zwaar. Ik ben nu een paar kilo kwijt, heb een strakker lijf en voor het eerst in mijn leven vind ik mijn gewicht goed zoals het is.

 

Share
Meld je nu aan!