Sylvia van Zweeden

In je leven heb je soms periodes dat het allemaal niet zo lekker loopt. Je moet veel ballen in de lucht houden en dat kost energie. Je slaapt slechter omdat je veel aan je hoofd hebt. Je voelt je vaak opgejaagd en moet zowel privé als op je werk veel (spreekwoordelijke) ballen in de lucht houden. Je weet dat je dit niet heel lang meer gaat volhouden en eigenlijk ook best hoe het anders zou moeten, maar het lukt je nog niet om die veranderingen blijvend door te voeren.

Een frisse blik kan dan helpen. Iemand die met je meekijkt naar hoe het ook anders kan. Welke stappen er gezet kunnen worden en hoe je het behapbaar kunt houden. Iemand die je weer even op weg helpt en een duwtje in de goede richting geeft. Want daarna kun je het ook prima zelf weer.

Mijn naam is Sylvia van Zweeden, Mindset coach en Personal Mindfulness Trainer. Ik heb een nuchtere blik op het leven en ben een kei in het denken in mogelijkheden, ook al moet je daar soms een beetje voor ‘buiten de lijntjes kleuren’. Wil jij op een laagdrempelige manier werken aan je mindset? Check dan https://keepmovingforward.nl voor meer informatie of loop op de dinsdag een keer bij mij binnen op de trainingslocatie van Labeur Lifestyle & Training