Mariella Oosthoek- van ’t Westende

Mijn naam is Mariëlla Oosthoek- van ’t Westende, in 1997 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar en werk sindsdien als zelfstandige in mijn eigen praktijk Oefentherapie de Bevelanden.

Samenwerken met andere disciplines doe ik op al mijn praktijk locaties, zo vind ik het heerlijk om samen met de mannen van Labeur te sparren over waar we elkaar kunnen versterken in het bewust maken van beweging tot een gezonde leefstijl!

Door de jaren heen heb ik al heel wat scholingen gevolgd. Naast de basis oefentherapie voor alle klachten van het houding en bewegingsapparaat ben ik geregistreerd bekkenoefentherapeut en behandeling ik slaapproblemen met ontspanningsoefeningen en cognitieve gedragstherapie.  In mijn praktijk werken we met meerdere medewerkers waardoor we voor een breed publiek onze oefentherapie in kunnen zetten.

De kerntaken van een oefentherapeut zijn inzicht geven in leefstijl, balans brengen in belasting op belastbaarheid en opheffen van voorkeurspatronen die klachten in stand houden. We trainen zwakke spiergroepen die een verkeerde houding geven en mobiliseren gewrichten om beweegproblemen op te heffen. Dit alles leidt tot een persoonlijk oefenprogramma waarmee je aan de slag kunt in dagelijks functioneren.

Binnen Labeur Lifestyle trainingen zal ik zwangeren gaan begeleiden met het ZwangerTotaal programma. Dit is een beweeg en voorlichting programma vóór en ná de bevalling zowel in groepsverband als individuele begeleiding.

Nieuwsgierig geworden naar de oefentherapeutische begeleiding neem gerust contact op met; 06-24767660. Bij klachten worden behandelingen vergoed uit de aanvullende verzekering!

Diploma’s:
Opleiding oefentherapie Cesar, Geregistreerd bekkenoefentherapeut, NPI scholingen voor het bekken:, functiestoornissen van de bekkenbodem in breed perspectief, bekkenbodem en seksualiteit, bekkenbodemproblematiek en kinderen, feldenkrais en bekkenbodem, Spine en jointcenter: rug en bekken klachten, Cecil Röst: bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap, Meine Veldman en Cecil Röst: coccygodiny uitwendige behandeling van stuitje, Interfysiek: Scholing in functionele bewegingsketens van wervelkolom, bekken en benen., Medical taping concept: Kinesiotapen, Tigra; balans en stabiliteitstraining, Meditrainer: slaaplessen- slaapoefentherapie