Lysanne Murre

Mijn naam is Lysanne Murre.

Tijdens mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik mij verbaasd over de werking van het menselijk lichaam, zo complex en interessant! Toen ik begon met mijn werk merkte ik dat ik ontzettend veel voldoening haal uit het helpen van mensen met gezondheidsproblemen en dat niemand hetzelfde is, dat maakt het vak een echte uitdaging.

Al snel kwam ik erachter dat ik me verder wilde verdiepen, zo ben ik de opleiding tot Manueel therapeut gaan volgen. Dit is een specialisatie van Fysiotherapie, gericht op het diagnosticeren en behandelen van complexe wervelkolom-gerelateerde en orthopedische klachten (spieren, banden, pezen, botten en gewrichten).

Tevens ben ik aangesloten bij de netwerken artrose heup/knie en claudicationet.

Het is super om met het team van labeur te kijken waar we elkaar kunnen aanvullen en versterken, voor een zo goed mogelijk resultaat!

Ik ben op woensdag aanwezig. Neem voor meer informatie of een afspraak contact met mij op via 0612335119.

Diploma’s:
Algemeen fysiotherapeut (Bsc.) avans Breda, Manueel therapeut (Msc.) SOMT, Kngf scholing acuut knieletsel, Fysiotherapie bij hoofdpijn, Richtlijn claudicatio intermittens/ SPAV  (etalagebenen), verdiepingscursus, motiverende gespreksvoering, Chronische pijnklachten, Schouderklachten, Heup- knie artrose en Totale knie- en heupprothese., Masterclass Knee Rehab, The multidirectional athlete: implications for lower extremity rehabilitation