Top

Wij werken onder andere samen met:

Lieven Middelhoek

Na een terugkerende sportblessure ben ik aanraking gekomen met een osteopaat. Door deze ervaring kreeg in interesse in osteopathie en ben ik mij hierin gaan verdiepen.Als osteopaat is je werk altijd een puzzel, elke dag is iedere patiënt verschillend en het is een uitdaging om iedereen op zijn manier te kunnen helpen waar nodig. Met dit in gedachte wist ik dat ik dit beroep wilde uitoefenen. Na de middelbare school ben ik direct begonnen aan de fulltime opleiding en heb ik deze in 2014 afgerond aan de International Academy of Osteopathie.
Door de samenwerking met labeur lifestyle en training delen we veel kennis met elkaar. Op deze manier zijn we completer en komen we nog sneller tot het gewenste resultaat.

Lieven Middelhoek

 

 

 

Diploma’s

 

– Diploma International Academy for Osteopathy Gent
– Anatomie – snijzaal practicum universiteit Maastricht
– Diploma medische basiskennis CIPION geaccrediteerd
– Viscerale osteopathie – Panta Rhei opleidingen
– Urologie en gynaecologische technieken
– Symposium plachiochephalie
– Medical taping cursus
– Faciaal distorsie model
– Bijscholing anatomie snijzaal practicum Amsterdam
– Back to the bone
– Frank de bakker – geïntegreerde technieken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mariëlla Oosthoek- van ’t Westende

Mariëlla Oosthoek- van 't Westende

 

 

 

Diploma’s

 

– Opleiding oefentherapie Cesar

– Geregistreerd bekkenoefentherapeut

– NPI scholingen voor het bekken:, functiestoornissen van de bekkenbodem in breed perspectief, bekkenbodem en seksualiteit, bekkenbodemproblematiek en kinderen, feldenkrais en bekkenbodem,

– Spine en jointcenter: rug en bekken klachten

– Cecil Röst: bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap,

– Meine Veldman en Cecil Röst: coccygodiny uitwendige behandeling van stuitje

– Interfysiek: Scholing in functionele bewegingsketens van wervelkolom, bekken en benen.

– Medical taping concept: Kinesiotapen

– Tigra; balans en stabiliteitstraining

– Meditrainer: slaaplessen- slaapoefentherapie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Mariëlla Oosthoek- van ’t Westende, in 1997 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar en werk sindsdien als zelfstandige in mijn eigen praktijk Oefentherapie de Bevelanden. Samenwerken met andere disciplines doe ik op al mijn praktijk locaties, zo vind ik het heerlijk om samen met de mannen van Labeur te sparren over waar we elkaar kunnen versterken in het bewust maken van beweging tot een gezonde leefstijl!Door de jaren heen heb ik al heel wat scholingen gevolgd. Naast de basis oefentherapie voor alle klachten van het houding en bewegingsapparaat ben ik geregistreerd bekkenoefentherapeut en behandeling ik slaapproblemen met ontspanningsoefeningen en cognitieve gedragstherapie.  In mijn praktijk werken we met meerdere medewerkers waardoor we voor een breed publiek onze oefentherapie in kunnen zetten.
De kerntaken van een oefentherapeut zijn inzicht geven in leefstijl, balans brengen in belasting op belastbaarheid en opheffen van voorkeurspatronen die klachten in stand houden. We trainen zwakke spiergroepen die een verkeerde houding geven en mobiliseren gewrichten om beweegproblemen op te heffen. Dit alles leidt tot een persoonlijk oefenprogramma waarmee je aan de slag kunt in dagelijks functioneren.
Binnen Labeur Lifestyle trainingen zal ik zwangeren gaan begeleiden met het ZwangerTotaal programma. Dit is een beweeg en voorlichting programma vóór en ná de bevalling zowel in groepsverband als individuele begeleiding.

 

Nieuwsgierig geworden naar de oefentherapeutische begeleiding neem gerust contact op met; 06-24767660. Bij klachten worden behandelingen vergoed uit de aanvullende verzekering!

Thijs Rentier

Mijn naam is Thijs Rentier en ik werk als sport- en prestatiepsycholoog. Ik werk met jongeren en volwassenen, die ambities nastreven in sport, onderwijs of het bedrijfsleven. Het zijn uitlopende projecten, zoals het ondersteunen van een sporters of andere high-performers die veel prestatiedruk ervaren, een sporter die herstelt van een (zware) blessure, of het trainen van werknemers op het gebied van mentale veerkracht. De gemeenschappelijke deler is het met plezier werken aan een optimale talentontwikkeling.Van kleins af aan heb ik een passie voor verschillende sporten. Tijdens mijn middelbareschooltijd heb ik gevoetbald bij de Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ), dat is opgericht door Dolf Roks, Dennis en Gérard de Nooijer. Bij de JVOZ heb ik kennis gemaakt met het leven als topsporter. Voor mij betekende dit onder andere veel reizen, hard trainen, zelfstandigheid, plannen, weinig vrije tijd en gezond eten. Hier is ook de basis gevormd voor mijn interesse in psychologie. Ik heb zelf ervaren dat er meer nodig is om te top te bereiken dan alleen maar goed kunnen voetballen. Hierbij is het mentale aspect een onmisbare en vaak onderbelichte schakel in de ontwikkeling van mensen. Daarom vind ik het waardevol om bij Labeur mijn discipline toe te voegen aan het geheel wat er nu al staat. Samenwerkende disciplines kunnen zorgen voor een nog betere begeleiding van mensen.
Mijn interesse voor zowel sport als psychologie heb ik verder ontwikkeld tijdens mijn studie. Na het afronden van mijn bachelor Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ben ik de master Sport- en Prestatiepsychologie gaan volgen aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens mijn master heb ik stagegelopen bij de jeugdopleiding van ADO Den Haag, waar ik nog steeds werkzaam ben als topsportbegeleider. Na het afronden van mijn master, inclusief behaalde Basisaantekening Sportpsychologie (BASP), ben ik gestart met mijn eigen onderneming, Thijs Rentier Sportpsychologie & Coaching. Ik hoop jullie snel te zien bij Labeur!

 

Voor meer informatie kun je terecht op mijn website, www.thijsrentier.nl, of neem contact op via info@thijsrentier.nl / 06-27481026.

Thijs Rentier

 

 

 

Diploma’s

 

–  Bachelor Psychologie

– Master Sport- en Prestatiepsychologie

– Basisaantekening Sportpsychologie (BASP)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sylvia van Zweeden

Sylvia van Zweeden

 

 

 

Diploma’s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We leven in hectische tijden waarin veel van ons wordt gevraagd. Vaak weten we wel van onszelf dat we bepaalde zaken niet altijd even handig aanpakken en dat we op een of andere manier telkens weer in dezelfde valkuilen stappen. Door het stukje bewegen en gezonde voeding goed aan te pakken maak je al veel winst, maar juist door het stukje mindset en mentale conditie te trainen kun je echt groeien en ingesleten, niet werkende, patronen doorbreken.
Je mentale veerkracht vergroten en meer mindful in het leven staan zorgt er voor dat je beter in staat kunt zijn om los te laten wat niet (meer) belangrijk is en betere keuzes voor jezelf te maken.
Altijd maar mindful zijn is niet makkelijk en vergt oefening, maar ik ben ook van mening dat juist door die elementen uit de wetenschappelijk onderbouwde en bewezen methode te pakken die voor jou werken, je zonder elke dag te mediteren toch van de voordelen kunt genieten en aan je mentale weerbaarheid kunt werken.
Ik ben dan ook geen standaard mindfulnesstrainer. Uiteraard wel gecertificeerd en geaccrediteerd, maar absoluut niet zweverig of vaag. Als trainer ben ik betrokken, down-to-earth, direct en benader situaties met humor waar dat kan. Daarbij heb ik een achtergrond in HRM en Marketing en weet ik snel de vinger op de zere plek te leggen en dus de juiste oefeningen en lesstof specifiek toe te kunnen passen op jouw situatie, lifestyle en behoeften. Zo leer je wat werkt voor jou en waar je dus de rest van je leven profijt van zult hebben. Zoals een personal trainer, maar dan voor je mentale gezondheid!

 

Wil je meer weten over mij of over mijn 1:1 trajecten? Check dan https://keepmovingforward.nl voor meer informatie of loop op de dinsdag een keer bij mij binnen op de trainingslocatie van Labeur Lifestyle & Training

Lysanne Murre

Mijn naam is Lysanne Murre. Tijdens mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik mij verbaasd over de werking van het menselijk lichaam, zo complex en interessant! Toen ik begon met mijn werk merkte ik dat ik ontzettend veel voldoening haal uit het helpen van mensen met gezondheidsproblemen en dat niemand hetzelfde is, dat maakt het vak een echte uitdaging.
Al snel kwam ik erachter dat ik me verder wilde verdiepen, zo ben ik de opleiding tot Manueel therapeut gaan volgen. Dit is een specialisatie van Fysiotherapie, gericht op het diagnosticeren en behandelen van complexe wervelkolom-gerelateerde en orthopedische klachten (spieren, banden, pezen, botten en gewrichten).
Tevens ben ik aangesloten bij de netwerken artrose heup/knie en claudicationet.

 

Het is super om met het team van labeur te kijken waar we elkaar kunnen aanvullen en versterken, voor een zo goed mogelijk resultaat!
Ik ben op woensdag aanwezig. Neem voor meer informatie of een afspraak contact met mij op via 0612335119.

Lysanne Murre

 

 

 

Diploma’s

 

Algemeen fysiotherapeut (Bsc.) avans Breda
Manueel therapeut (Msc.) SOMT
Kngf scholing acuut knieletsel
Fysiotherapie bij hoofdpijn
Richtlijn claudicatio intermittens/ SPAV  (etalagebenen), verdiepingscursus, motiverende gespreksvoering
Chronische pijnklachten
Schouderklachten
Heup- knie artrose en Totale knie-  en heupprothese.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inspiratie opdoen? Bekijk hier
de referenties en succesverhalen

Meld je nu aan!