Michel

 

“Als je doet wat je deed dan krijg je wat je kreeg"

 

Het is een simpele spreuk maar het vat goed samen waar mijn werk om draait: zorgen dat er verandering komt. Mijn drive om mensen te coachen naar een nieuwe levensstijl komt vanuit mijn eigen ervaring met diabetes. Ik heb deze ziekte al sinds mijn 3e levensjaar en weet wat een positieve impact voeding en beweging op je gezondheid kan hebben.

 

Nu wil ik ook het allerbeste halen uit mijn klanten op het gebied van gezondheid en daarom draait mijn aanpak volledig om de klant. Ik kijk wat zij willen bereiken, wat mogelijk is binnen hun vaak drukke agenda’s en welke training en voeding ze nodig hebben.

 

Iedereen komt vervolgens uitdagingen tegen om het resultaat ook echt te halen, en daar geef ik ze met de coaching net dat zetje in de rug om te helpen. Als ze twijfelen wat ze moeten bestellen in het restaurant bekijk ik de menukaart, als ze geen motivatie hebben om te sporten zorg ik toch dat ze van de bank afkomen en als ze teveel stress hebben kijken we samen hoe er meer rust in de werkweek ingebouwd kan worden. Ik doe er alles aan om te zorgen dat de klant uiteindelijk kan zeggen: er is echt iets veranderd en ik heb mijn doel gehaald.

 

Diploma's

 

- Personal trainer

 

- Sport revalidatie trainer

 

- Medisch fitness instructeur

 

- Gewichtsconsulent

 

- Bewegingsdeskundige pre-diabetes

 

- Training the pregnant and

  postpartum (NYC)

 

 

Wesley Pieterse

 

Ik ben blij jullie te kunnen vertellen dat ik vanaf nu samen zal gaan werken met Michel bij Labeur Lifestyle & Training! Dit betekend dat het ook mogelijk is om bij mij personal training / training op maat te doen!

 

Sommige van jullie zullen mij misschien al kennen van naam of gezicht binnen Fitness Fitaal of via Labeur Lifestyle & Training, waar ik mijn afstudeerstage heb gedaan. Ik ben Wesley Pieterse, 25 jaar en op dit moment bijna afgestudeerd aan de opleiding HBO Sport & Bewegingseducatie / Sportkunde en hoop in februari 2018 mijn HBO diploma Bachelor of Arts te behalen waarmee ik mij o.a. leefstijlcoach, bewegingscoach, health manager of sportconsulent mag noemen.

 

Ik werk op dit moment zo’n 4 jaar bij Fitness Fitaal, met veel plezier! Al vanaf het moment dat ik aan de opleiding Sport & Bewegingseducatie begon, wist ik dat ik graag in de richting van de fitnessbranche, leefstijl coaching en training werkzaam zou willen zijn. Dit omdat ik zelf veel passie voor sport en bewegen heb, maar ook dat ik graag mensen help bij het behalen en opstellen van doelen waar we samen naar toe kunnen werken. In de afgelopen jaren heb ik samen met Michel van Labeur Lifestyle & Training, de Fysiotherapeut en binnen Fitness Fitaal ervaring opgedaan in de medische fitness. Hierin wil ik in de toekomst door ontwikkelen, omdat ik hierin nog veel uitdaging zie en ik graag mensen wil helpen met fysiek (complexe) klachten.

 

Wat ik belangrijk vind in dit vakgebied is ten eerste dat coaching een uniek proces is! Ieder persoon is anders en dient op een unieke manier gecoacht te worden. Dit is één van de dingen die dit werk zo leuk maken en is elke keer weer een mooie uitdaging!

 

Daarnaast is het in mijn ogen een "must" de algehele leefstijl van de klant te bekijken en aanpassen waar nodig. Het zijn soms de kleine dingen in het dagelijks leven waar je jezelf niet altijd bewust van bent maar die wel een grote rol spelen bij jou gezondheid, fitheid of gemoedstoestand. Ik zie dit dan ook naast de voedingscoaching, het sporten en motiveren als een belangrijke taak van mijzelf als personal trainer om deze eventuele valkuilen te ontdekken en samen te tackelen.

 

Hopelijk tot ziens en veel sport plezier bij Labeur Lifestyle & Training!

 

Nieuwsgierig naar hoe ik jou

kan helpen? Meld je nu aan!