Top
Natalia Shcherbinina
Diploma’s

· WO Economie Bachelor graad

· Personal Trainer Opleiding, inclusief Fitness Trainer A en B

· Voedingdeskundige

· Gewichtsconsulent

· Pre en Postnatal Specialist

· Zwanger en Fit cursus

· Medical Personal Trainer

Ik ben Natalia Shcherbinina,
Geboren en getogen in het koude Moskou en al bijna 15 jaar woonachtig in het mooie Zeeland. Ik ben moeder van 2 zonen: Daan (14) en Jake (1 jaar 4 maanden). Ik heb een heel sportieve vriend en we wonen in Middelburg. Voordat ik naar Nederland verhuisde was ik van mijn 5e tot aan mijn 16eprofessioneel kunstschaatsster bij de kunstschaatsacademie van de Olympische reserve waarbij ik op zowel regionaal als nationaal niveau om prijzen heb gestreden. In 2007 ben ik afgestudeerd op WO Bachelor niveau in de richting economie en bankwezen.
Na een zware bevalling in 2008, waarbij ik meerdere complicaties opliep, ben ik naar Nederland verhuisd waar ik terechtkwam in een administratieve functie bij een grote multinational bedrijf. In deze functie was ik verantwoordelijk voor de financiële administratie en global projecten die gelinkt waren aan de Olympische spelen. Toen ik te horen kreeg dat ik zelf op locatie zou moeten werken tijdens de Olympische spelen van Rio in 2016 stond ik voor een dilemma: mijn succesvolle carrière of mijn gezin. Ik heb voor het laatste gekozen en heb mijn baan opgezegd.
Hierdoor kreeg ik de tijd en ruimte om mij op mijn grote passie te storten: sport, voeding en het motiveren van anderen om het beste uit zichzelf te halen en een gezonde levensstijl te volgen.
Zo heb ik ook onder de naam Shidoufit mijn eigen bedrijf 5 jaar geleden opgestart als personal trainer, voedingsdeskundige en lifestyle coach in Zeeland.
In de afgelopen jaren heb ik veel gestudeerd om de kwaliteit van mijn diensten te verbeteren en nieuwe diensten aan te bieden. Na mijn tweede zwangerschap in 2020 specialiseerde ik mij in het werken met zwangere vrouwen en moeders. En begin 2022 heb ik een studie Medisch Personal Trainer afgerond. Momenteel focus ik mij op klanten met blessures, Zwangere en Postnatale trajecten, bekken problematiek.
Ik kijk er naar uit om deze kennis toe te passen in mijn nieuwste uitdaging als Personal trainer bij Labeur Lifestyle & Training. Verder zal ik hier vanaf 1 juni 2022 aan de slag gaan als verantwoordelijke voor de Zwanger in Balans & Postnatale trajecten, waarbij ik uit mijn eigen ervaringen als moeder andere vrouwen zo goed mogelijk te begeleiden in de unieke periode tijdens en na hun zwangerschap.
Heb je vragen of wil je iets delen? Neem contact met mij op! Dat vind ik leuk!
Meld je nu aan!