Doe wat je deed en krijg wat je kreeg!

Vind ons

Click to open a larger map

Top
Media

Facebook

2 months ago

Volgens mij heb ik hier vorig jaar ook een stukje over geschreven maar om ook jullie er nog eens aan te herinneren bij deze nog eens in het kort:

Om mij heen hoor ik veel mensen dingen zeggen zoals het volgende: " Aah december is toch een rot maand met sporten en alle feestdagen en het vele eten. Ik ga in januari wel weer wat meer sporten..''

Wij willen zeggen, geef die maand niet bij voorbaat al op!

Van de 31 dagen in december zijn er opgeteld misschien vier echte feestdagen: sinterklaas, ... See more

2 months ago
Foto's uit het bericht van Labeur Lifestyle & Training

Vorige week hebben wij samen een educatieve presentatie gegeven bij de PZEM over een gezonde lunch, leefstijl, calorie-inname en eigenlijk alles wat met voeding te maken heeft.
Medewerkers en organisatie van de PZEM, bedankt voor jullie aanwezigheid, interesse en positieve instelling!

Onder het genot van uiteraard een gezonde lunch hebben medewerkers van het bedrijf kunnen luisteren en naar eigen zeggen veel informatie opgedaan tijdens onze educatieve presentatie.

Voor ons was dit de eerste ... See more

3 months ago

Hallo allemaal 😁Mijn voorgaande whatsapp berichten zijn helaas niet meer beschikbaar op mijn nieuwe smarthone. Mocht je mij onlangs geappt hebben en geen reactie hebben ontvangen, mijn excuses hiervoor.
Vanaf vandaag ben ik weer bereikbaar😁💪🏻💪🏻

3 months ago

Zin en onzin van vitaminesupplement en de ''gevaren'' ervan..

Veel mensen slikken vitaminepillen, poeders en bruistabletten. Een extra stoot vitamines is toch gezond? En baat het niet, dan schaadt het zeker niet. Toch?
Er is geen enkel bewijs dat voedingssupplementen nodig of nuttig zijn, ondanks de groeiende trend om vitaminesupplementen te promoten voor alles en nog wat. Van een gewone verkoudheid tot de preventie en/of de behandeling van hart- en vaatziekten of kanker.

Goede aanvulling
In ... See more

3 months ago

Zomaar weer eens een stukje over waarom stretchen ook al weer zo goed is. Plus een aantal stretches van ons!

1. Het zorgt voor een groter bereik in de beweeglijkheid van de gewrichten
Gewrichten die beweeglijker zijn zorgen dat we betere sportprestaties kunnen leveren en ruimere bewegingen kunnen maken zonder onszelf te verwonden. Bovendien helpt dit ons om onze balans beter te bewaren tijdens het sporten, wat ook weer de kans op blessures verkleint.

2. Het verbetert de flecibileit van onze ... See more

4 months ago
Tailwind Nutrition Netherlands

Tim en Renate hebben afgelopen weekend het trailseizoen afgesloten in Limone, Italie tijdens Limone Xtreme VK & Skyrace. Beiden liepen ze daar de Vertical KM op vrijdagavond; 3,9km en 1074 hoogtemeters. Op zaterdag heeft Tim ook nog aan de skyrace deelgenomen; 29km en 2600 hoogtemeters.

Hun derde keer in Limone, en zeker niet de laatste. Wat een super zware, gave race en wat is het mooi daar hè! Schrijf hem maar alvast in jullie agenda voor volgend jaar 🙂

Nu is het tijd om plannen te maken ... See more

4 months ago

We hebben ondertussen 500 likes gehaald! Bedankt hiervoor!

Zoals jullie misschien is opgevallen doen wij wekelijks op Maandag een bericht over verschillende onderwerpen op het gebied van leefstijl, gezondheid, voeding, beweging en nog veel meer. Dit zijn onderwerpen waarvan wij denken dat dit interessant zou kunnen zijn voor jullie.

Maar nu de grote vraag aan jullie.. Wat vinden jullie interessant en waar zouden jullie meer over willen weten?

Let het ons weten en dan vertellen we daar ... See more

4 months ago

Ademhaling: je kan niet zonder, het is een flink stuk tekst maar helaas kon ik dit niet korter uitleggen dan dit! Lees het eens rustig door 😉

Je zou denken dat ademen vanzelf gaat en dus ook goed gaat. Helaas gaat het niet altijd vanzelf goed. Wat is dan verkeerd ademen en wat is goed? Welke factoren zijn van invloed op de ademhaling? Hoe beïnvloed het onze gezondheid?
Heb jij een gebrek aan energie? Voel je je gespannen, zijn je nek/schouderspieren hard en strak, slaap je slecht, heb je een ... See more

4 months ago

Gezond en ongezond gebruik van olijfolie.. Een paar feiten!

Ongezond gebruik van olijfolie
Over het algemeen kan gesteld worden dat hoe beter de kwaliteit van de olijfolie, hoe beter deze voor de gezondheid is. Met name extra vierge olijfolie is dus gezond. Bij verhitting geldt dit juist niet, indien extra vierge olijfolie verhit wordt kan dit zeer ongezond zijn wegens de vorming van eerder genoemde PAK's. Zuiverdere olijfolie is hiervoor juist weer wel geschikt; het zijn immers niet de "olie" ... See more

4 months ago

Vandaag zag ik onderstaande stukje tekst voorbij komen in één van mijn e-mails wat gaat over handige en onhandige adviezen. Hier ben ik het zelf volledig mee eens!

Het gaat in onze ogen altijd om een duurzame leefstijlverandering en niet om even tijdelijk gezond te eten om een paar kilotjes af te vallen. Het is de bedoeling dat je het volhoud. En hou jij het vol door af en toe een frietje te eten met de familie.. Doe dat dan gewoon!

advies 3: Om echt af te vallen mag je helemaal geen ... See more

« 2 of 8 »

Labeur Lifestyle app

Labeur Lifestyle app

Lees meer

Inspiratie opdoen? Bekijk hier
de referenties en succesverhalen

Vimeo