Doe wat je deed en krijg wat je kreeg!

Vind ons

Click to open a larger map

Top
Media

Facebook

1 day ago

Ons doel is jullie regelmatig iets te leren door kennis te delen. Vandaag een stukje over eiwitten..

We hebben het hier al eens eerder over gehad maar we merken dat hier nog steeds veel onduidelijkheid over is. Hoeveel eiwitten moet je nou binnen krijgen op een dag?

Kort samengevat is dit van een paar factoren afhankelijk.

Wanneer je eigenlijk nooit sport, is ongeveer 0,8 gram eiwitten per kilo lichaamsgewicht voldoende. Duursporters hebben ongeveer 1,2 tot 1,5 gram nodig, afhankelijk van de ... See more

1 week ago
Foto's uit het bericht van Labeur Lifestyle & Training

De voorraad minibands is weer aangevuld, en we hebben er ook genoeg voor jullie!

Met een miniband kun jij op een makkelijke en effectieve manier gevarieerd trainen, en dat gewoon vanuit huis!

We hebben voor jullie een leuke combideal gemaakt, koop in onze webshop een setje minibands (geel en groen) met 1 maand PRO-account (gebruik van de app) en je krijgt een gratis trainingsschema van ons, vol met leuke miniband oefeningen! Dit trainingsschema kun je gebruiken in de Labeur Lifestyle & ... See more

2 weeks ago
Foto's uit het bericht van Labeur Lifestyle & Training

Heb jij last van stijfheid? Toch niet meer zo soepel uit bed als een paar jaar geleden, rugpijn of pijn rondom de heupen door stijfheid, of heeft de krachttraining gezorgd voor wat verstijfde spieren?

Ik heb een simpele maar effectieve stretch routine voor jullie gemaakt! 10 minuutjes per dag, en dit mag je elke dag doen. Het kan gewoon vanuit thuis. Het enige wat je nodig hebt is een yoga matje of een wat dikkere handdoek.

De aantallen en tijden staan uitgewerkt in onze app, het enige wat ... See more

3 weeks ago
Foto's uit het bericht van Labeur Lifestyle & Training

Vandaag een stukje over een van de belangrijkste grote kracht oefeningen. De deadlift. Er zijn natuurlijk behoorlijk wat verschillende varianten van de deadlift. Maar waarom doe jij of kies jij een van deze varianten. Het is belangrijk om hier van te voren over na te denken.

Ieder persoon heeft zijn eigen doelstelling en nog belangrijker ieder persoon zit anders in elkaar. Dus past de deadlift die jij doet wel bij je doelstelling of fysieke gesteldheid. In de afbeeldingen hier onder staat ... See more

4 weeks ago

Moeten we nou echt 10.000 stappen op een dag lopen?
Er is veel meer dan die 10.000 stappen per dag.
Lees verder:

Je hoort de laatste maanden en jaren van alles over hoe belangrijk het is om 10.000 stappen per dag te halen en activity trackers motiveren je om dit aantal stappen per dag te lopen . Maar waar komt dit aantal eigenlijk vandaan?

Dit aantal is het resultaat van een marketing campagne in 1964, tijdens de olympische spelen van Tokyo. Er werd aan nieuw apparaatje gelanceerd, letterlijk ... See more

1 month ago

Wij kopen regelmatige nieuwe apparatuur of materiaal waarvan we denken dat het bruikbaar is voor ons en een goede aanvulling is op bijvoorbeeld de training.
Een van onze nieuwste "speeltjes" is de Hypervolt. Wat is het en wat kunnen we er mee? Een draadloos vibrerend massage apparaat. Door gebruik te maken van dit apparaat kan het herstel van de spieren worden bevorderd, zogenaamde (pijnlijke) triggerpoints in de spieren kunnen worden behandeld, stijfheid uit de spieren gemasseerd, de ... See more

1 month ago

HITT je Fit! Wil jij kort maar krachtig en effectief trainen.. Heb je net even dat steuntje in de rug nodig of zoek je een leuke en effectieve manier om te sporten en je doelen te behalen. Schrijf je dan nu in via onze site: labeurlifestyle.nl of stuur ons een bericht 😁

1 month ago

Nu ik (Wesley) helemaal ben afgestudeerd, komen er een aantal extra momenten in de week beschikbaar die ik kan gaan invullen met het geven van personal training en lifestyle coaching!

Ken jij of ben jij iemand die hulp nodig heeft of kan gebruiken, de bekende stok achter de deur of een motivator nodig heeft op het gebied van sporten, trainen, bewegen, gezondheid, voeding en verdere leefstijl!

Neem dan contact op met mij dan kunnen wij de mogelijkheden bespreken.

Na het testen en meten maken ... See more

1 month ago

Laten we de 10 calorieën Challenge weer eens proberen ! Deze tijd is natuurlijk goed te verbeteren.. uitdaging voor de maand februari. Wie is het snelst?

2 months ago
Foto's uit het bericht van Labeur Lifestyle & Training

Wijn, friet, en een groot bord met vlees, wat een ongezonde en onverantwoorde foto van Labeur Lifestyle & Training... dat zijn jullie niet gewend van ons. Maar vandaag een keertje wel, want.. Ik (Wesley) heb vandaag mijn afstudeerscriptie gehaald! En mag mij nu officieel HBO sportkundige, leefstijl en beweeg coach of Health manager noemen! Reden voor een klein feestje!

« 1 of 8 »

Labeur Lifestyle app

Labeur Lifestyle app

Lees meer

Inspiratie opdoen? Bekijk hier
de referenties en succesverhalen

Vimeo