Doe wat je deed en krijg wat je kreeg!

Vind ons

Click to open a larger map

Top
Media

Facebook

20 hours ago
Foto's uit het bericht van Labeur Lifestyle & Training

Wijn, friet, en een groot bord met vlees, wat een ongezonde en onverantwoorde foto van Labeur Lifestyle & Training... dat zijn jullie niet gewend van ons. Maar vandaag een keertje wel, want.. Ik (Wesley) heb vandaag mijn afstudeerscriptie gehaald! En mag mij nu officieel HBO sportkundige, leefstijl en beweeg coach of Health manager noemen! Reden voor een klein feestje!

3 days ago
PZC Sport

Goed gedaan Natalie 👌

Disney vierdaagse Natalie Sinke voltooid

5 days ago

Wat zijn jullie doelstellingen voor 2019?

Een van onze doelstellingen is het verbreden en nog verder verdiepen van onze kennis in het vakgebied om de best mogelijke kwalitatieve coaching, begeleiding en duurzame oplossingen te bieden. Deze kennis willen we graag met jullie delen.
Daarom hebben wij de eerste paar cursussen van dat jaar al geboekt, en daar hebben we zin in!

Wij zijn benieuwd naar jullie doelstellingen, en als we jullie daar bij kunnen helpen, horen we het graag!

Labeur ... See more

3 weeks ago

3 weeks ago
Sports & Health Club The Challenge

True!

So true!! 😄😅

1 month ago

De app waar wij mee werken voert regelmatig, goede, nuttige en leuke updates uit. Afgelopen week hebben wij een mail gehad dat er begin januari weer een grote update komt waarbij de afbeeldingen en workouts onder andere duidelijker worden.

Wij vragen ons af wat jullie van onze app vinden. Wat is er goed, wat kan beter? Welke mogelijkheden gebruiken jullie, waar doe je nooit wat mee. Wat zou je wel willen gebruiken maar weet je misschien niet helemaal hoe het werkt? Laat het ons weten!

Jullie ... See more

1 month ago

Volgens mij heb ik hier vorig jaar ook een stukje over geschreven maar om ook jullie er nog eens aan te herinneren bij deze nog eens in het kort:

Om mij heen hoor ik veel mensen dingen zeggen zoals het volgende: " Aah december is toch een rot maand met sporten en alle feestdagen en het vele eten. Ik ga in januari wel weer wat meer sporten..''

Wij willen zeggen, geef die maand niet bij voorbaat al op!

Van de 31 dagen in december zijn er opgeteld misschien vier echte feestdagen: sinterklaas, ... See more

1 month ago
Foto's uit het bericht van Labeur Lifestyle & Training

Vorige week hebben wij samen een educatieve presentatie gegeven bij de PZEM over een gezonde lunch, leefstijl, calorie-inname en eigenlijk alles wat met voeding te maken heeft.
Medewerkers en organisatie van de PZEM, bedankt voor jullie aanwezigheid, interesse en positieve instelling!

Onder het genot van uiteraard een gezonde lunch hebben medewerkers van het bedrijf kunnen luisteren en naar eigen zeggen veel informatie opgedaan tijdens onze educatieve presentatie.

Voor ons was dit de eerste ... See more

2 months ago

Hallo allemaal 😁Mijn voorgaande whatsapp berichten zijn helaas niet meer beschikbaar op mijn nieuwe smarthone. Mocht je mij onlangs geappt hebben en geen reactie hebben ontvangen, mijn excuses hiervoor.
Vanaf vandaag ben ik weer bereikbaar😁💪🏻💪🏻

2 months ago

Zin en onzin van vitaminesupplement en de ''gevaren'' ervan..

Veel mensen slikken vitaminepillen, poeders en bruistabletten. Een extra stoot vitamines is toch gezond? En baat het niet, dan schaadt het zeker niet. Toch?
Er is geen enkel bewijs dat voedingssupplementen nodig of nuttig zijn, ondanks de groeiende trend om vitaminesupplementen te promoten voor alles en nog wat. Van een gewone verkoudheid tot de preventie en/of de behandeling van hart- en vaatziekten of kanker.

Goede aanvulling
In ... See more

« 1 of 8 »

Labeur Lifestyle app

Labeur Lifestyle app

Lees meer

Inspiratie opdoen? Bekijk hier
de referenties en succesverhalen

Vimeo