Top
Jeanine Marijs
Diploma’s

· Bachelor Psychologie

· Master Sport- en Prestatiepsychologie

· Basisaantekening Sportpsychologie (BASP)

Mijn naam is Jeanine Marijs. Werkzaam bij groepspraktijk Fysio Kapelle. Ik ben geboren in het mooie dorp(je) Arnemuiden. Daar waar ik ook fanatiek korfbal. Ik speel in de 1e selectie van K.V. TOP Arnemuiden. Vanuit de korfbal is mijn interesse ontstaan voor het vak fysiotherapie. Uiteindelijk ben ik in 2016 afgestudeerd aan Avans Hogeschool als fysiotherapeut. Maar omdat mijn hart in de sport ligt, ben ik in 2017 gestart met de Master Sportfysiotherapie aan de SOMT University in Amersfoort en ben ik afgestudeerd in 2020. Ik vind het geweldig om sporters te revalideren! Mijn voornaamste doel is dan ook om sporters (kinderen, adolescenten en volwassenen) zowel in de breedtesport als topsport weer te laten terugkeren op het oorspronkelijke performanceniveau! Naast het behandelen van sportgerelateerde klachten, behandel ik ook algemene klachten aan het bewegingsapparaat!
De afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in heup, knie- en enkelrevalidatie. Denk hierbij aan orthopedische revalidatie na diverse operaties. Daarnaast heb ik mij ook verdiept in het diagnosticeren en behandelen van spierbleesblessures/overbelastingletsels. Naast mijn werkzaamheden als (sport)fysiotherapeut in de 1elijnspraktijk neem ik ook deel aan de ADRZ Sportkliniek. Waarbij ik samen met de orthopeed en sportarts elk kwartaal het sportspreekuur mag draaien.
In januari 2023 ga ik aan de slag als (sport)fysiotherapeut bij Labeur Lifestyle! Een ontzettend mooie locatie waarbij ik mijn ei zeker kwijt kan als sportfysiotherapeut! Ik kijk uit naar een mooie samenwerking bij het team van Labeur.
Informatie:
Werkdagen: maandagochtend & vrijdagmiddag.
BIG: 59921237604
06-27322626 / 0113 – 342 925
Meld je nu aan!