Top
Cedric Gunter
Diploma’s

· HBO Sportkunde

· Sportvoeding (HAN)

· Barcelona Universitas Certificate Sportsnutrition for football

· Fysiek trainer/voedingsdeskundige Jeugdopleiding Sparta Rotterdam

· Medisch Fitness Trainer

· Personal trainer Pro

· Personal Trainer Pro Flexibility

· Revalidatie na COVID-19

· Health Coach (Chivo)

· Medische fitness bij rug-, schouder- & knieklachten

· Orthopedische Revalidatie (4xT)

                                                   · Cursus Litteken Therapie

 

Het roer volledig omgooien en mijn hart volgen! Dat is wat ik een paar jaar geleden, toen nog student Civiele Techniek, met volle overtuiging deed.
5 jaar later, sloot ik me aan bij het professionele team van Labeur Lifestyle & Training.
Hard werken loont. En daar ga ik ook voor met de sporters die ik train en coach. De wetenschap, mijn eigen ervaringen en de wensen van de sporter zijn voor mij dé ingrediënten voor de ultieme sportdrank die ik mix tot een goed lange termijn resultaat.
Tijdens mijn opleiding HBO Sportkunde werkte ik met verschillende doelgroepen. Ervaring met ouderen, kinderen, topsporters en veel verdieping in krachttraining waren voor mij nog niet genoeg.
Na de minor Sportvoeding in Nijmegen, mijn werkzaamheden bij Sparta Rotterdam en mijn internationale opleiding bij Barcelona Universitas, was het de hoogste tijd om mijn kennis over te brengen in de praktijk.
Als trainer kijk ik verder dan alleen het trainen zelf. Júist andere aspecten als slaap, herstel, voeding en mentale ontwikkeling zijn minstens even belangrijk. Alles staat met elkaar in verbinding en kan niet los van elkaar gezien worden wanneer je streeft naar optimaal resultaat.
En daar gaan we samen voor, toch!? Ben jij klaar om, net als ik, het roer om te gooien?
Meld je nu aan!