Top
Wouter Verstraate
Diploma’s

–  Bachelor Physical Education and Movement Sciences

– Master Physical Training and Coaching

– UEFA B Voetbal

– Voedingsleer en pathologie

                                                      – Medical Taping

Sport loopt als rode draad door mijn leven. Al vanaf kinds af aan ben ik voornamelijk actief met hardlopen. Sinds kort is daar triathlon bijgekomen.
Door het vele sporten is bij mij de interesse voor (duur)training ontstaan. Ik wist zeker dat ik met mijn studie verder wilde in de sportwereld. De keuze voor mijn universitaire opleiding Bewegingswetenschappen sloot hier helemaal bij aan.
Tijdens mijn studieperiode in Gent heb ik veel mogen leren over het menselijk lichaam, voornamelijk tijdens het sporten. Duursporten hadden altijd al mijn interesse, maar door deze opleiding heb ik ook affiniteit met krachtsport gekregen. Mijn stageperiodes onder andere bij Club Brugge waren zeer leerzaam.
Naast het zelf sporten haal ik ook veel voldoening uit het helpen van mensen naar een gezonde leefstijl. Hierbij vind ik het belangrijk dat er altijd naar de klant geluisterd wordt, zodat we samen doelgericht kunnen werken. Verder is testing en inzichtelijk maken van progressie een belangrijke pijler voor mij.
Meld je nu aan!