Top

dr. Véronique Coen –

dr. Véronique Coen –

Begin juli vorig jaar werd ik geheel onverwacht getroffen door een longontsteking. Naast een drukke baan heb ik altijd geprobeerd mijn vrije tijd actief in te vullen met lopen, paardrijden en de wekelijkse Combat les, met vele jaren Michel als instructeur.

Na de behandeling van de longontsteking was mijn conditie zoveel achteruitgegaan dat ik het moeilijk vond om die op eigen initiatief weer op te bouwen. Toen heb ik Michel, die inmiddels als personal trainer zijn eigen bedrijf “Labeur Lifestyle & Training” had opgebouwd, gevraagd om mij hierbij te willen begeleiden. Ik was erg blij dat ik bij hem terecht kon, ondanks zijn druk bezette agenda.

Ik heb inmiddels ervaren dat Michel zeer professioneel te werk gaat. Hij brengt eerst je lichaam/conditie grondig in kaart, waarbij hij al snel de vinger weet te leggen op een aantal zwakke punten. Op basis daarvan wordt een plan opgesteld met trainingen die ter plekke in zijn sportstudio (of op straat) onder zijn kritische blik worden uitgevoerd en workouts die je thuis zelfstandig kan doen.

Zijn positieve ingesteldheid en humor werken erg motiverend en bieden ook de nodige psychische ondersteuning. Ik ben Michel erg dankbaar voor zijn altijd enthousiaste begeleiding, motivering en steun. Waar nodig maakt hij ook tijd voor een extra behandeling en de nodige grapjes…. Daarnaast leert Michel je bewuster omgaan met voeding, zeker in verhouding tot je activiteit.

Inmiddels ben ik verlost van al vele jaren bestaande rugklachten. Ik voel mij weer fit en mijn conditie is nu beter dan voor de longontsteking. Aanvankelijk was het de bedoeling om bij Michel te trainen tot mijn reïntegratie in de Combat les, wat inmiddels is gelukt. Maar er zijn nog genoeg zwakke punten waar aan gewerkt moet worden…., dus ik blijf nog even bij Michel trainen. En dat is nooit saai, het is altijd weer een verrassing van wat er die dag komen gaat. Zijn energie is tomeloos en hij lijkt een onuitputtelijk aantal trainingen/oefeningen te hebben. Na de training heb ik meestal niet veel energie meer over, maar ik ga altijd met een goed en voldaan gevoel de deur uit. Dank je Michel

 

Share
Meld je nu aan!