Top

Benjamin Hamers

Benjamin Hamers

Ik loop al zeker meer dan 4 jaar met rugklachten, het ging van kwaad tot erger. Het kwam zelfs zo ver dat het een grote impact had op mijn dagelijkse bezigheden. Ik was vaak chagrijnig, moe en had nergens meer zin in.

Ik werd van het kastje naar de muur gezonden. Van osteopaat, naar fysio, van fysio naar reumatoloog, foto’s gemaakt en weer naar een Cesar therapeut… etc. Niks hielp, en het kwam erop neer dat ik het zelf moest oplossen.

Uiteindelijk kwam ik terecht bij michel.

Mijn spieren waren zo stijf, dat ik nauwelijks kon buigen, duwde je met een vinger op mijn rug deed het pijn, en nee ik overdrijf niet, alles kraakte, ik leek wel een robot hoe ik moest bewegen. Na maandenlang oefenen en met Michel een trainingsplan te volgen merkte ik langzaam een verbetering. Het kost discipline n tijd, maar het is de moeite waard. Vergeleken met een half jaar geleden, ben ik al veel soepeler en zijn er zelfs dagen dat ik bijna geen klachten meer heb!  We zijn er nog niet maar samen met Michel heb ik er alle vertrouwen in, en kan ik weer een beetje trainen zonder pijn. Bedankt Michel!

Share
Meld je nu aan!