Top
Sabrina de Pre
Diploma’s

·  Essentrics Level 1: Principles of the Essentrics program.  (certificaat behaald in 2020)

·  Essentrics Level 2: Trademark exercises.                              (certificaat behaald in 2020)

·  Essentrics Level 3: Flexibility & Therapeutic exercises       (certificaat behaald in 2021)

·  Essentrics Level 4: Strengthening exercises                          (certificaat behaald in 2022)

Al sinds mijn jeugd speelt sport een grote rol in mijn leven. Als kind beoefende ik onder andere basketbal, reddingszwemmen, jazzballet en volleybal. Mijn ware sportliefde vond ik op mijn vijftiende in de sportschool: group fitness. Op vrolijke muziek, met gelijkgestemde les krijgen van een energieke instructeur: ik was verkocht. Nog steeds ga ik hier helemaal van aan.
Een goede balans is heel belangrijk. Die les heb ik een paar jaar geleden geleerd. Door een zware blessure kon ik de vele groepslessen niet meer volgen. Niet bewegen was voor mij geen optie en zo kwam Essentrics op mijn pad. Geïnspireerd door het verhaal van de grondlegster van Essentrics ben ik begonnen met het volgen van de lessen. Essentrics is een effectieve full body work out, waarbij je door middel van dynamische, vloeiende stretches de spieren tegelijkertijd verlengt en versterkt. De helende werking van Essentrics heb ik aan den lijve ondervonden. Ik herstelde niet alleen van mijn blessure, maar ervaarde ook meer mobiliteit en flexibiliteit in mijn lichaam. Nog een extra pluspunt: ik voelde mij energieker. Mijn ervaringen met deze manier van bewegen maakten mij zo enthousiast dat ik dit met zoveel mogelijk mensen wilde delen. Daarom ben ik de opleiding tot docent gaan volgen en inmiddels ben ik een volledig gecertificeerd (level 4) Essentrics ® docent.
Het lesgeven is iets waar ik heel veel energie van krijg. Dit is voor mij de bevestiging dat mijn hart echt in de sportwereld ligt. Ik kijk er dan ook naar uit om Essentrics met jullie te delen in de nieuwe Body & Mind zaal. Wil je liever 1 op 1 trainen of een privéles is dat ook mogelijk.
Meld je nu aan!