Top
Referenties
Klanten

Lyan Faasse

Stress, sportongelukken, blessures, altijd moe, ongehoorzame spieren, zware ziekte en een diastase brachten mij via Lieven Middelhoek (osteopaat) bij Michel Labeur. Inmiddels niet meer weg te denken in mijn weken. Een paar sessies hadden we nodig om mijn ongehoorzaam lijf in kaart te brengen. Ik ben een harde werker, maar door de uitleg en specifieke oefeningen begreep ik al snel dat er ook op dit gebied allerlei lagen bestaan.  We doken dus in opbouw en voelen. Michel maakte filmpjes van de oefeningen, zodat ik thuis steeds beter begreep wat ik deed en waarvoor. Zo ben je plotseling als een enthousiast team bezig aan verbetering. Ik stond iedere week stabieler op mijn voeten. Een paar testjes tussendoor bevestigden dit en samen met de manier waarop Michel enthousiast, begaan en trots is, bracht dat hier en daar een paar vochtige ogen. Ik voelde zoveel blijdschap en dankbaarheid. Het kan gewoon. Ik weet nu al dat ook mìj́n lijf kan functioneren. Momenteel ben ik net geopereerd aan mijn buikspieren. Heftige operatie, maar ik dook er zo getraind in dat ik verbazend snel herstel. Ik zie nu al uit naar het voortzetten van de trainingen. Het oefenen met de thuisapp waar inmiddels de voor mij specifieke oefeningen, zelfs voor mij, overzichtelijk en duidelijk gepresenteerd worden.  Elke dag zie ik mezelf weer op mijn ski’s en op het tennisveld staan. Ik weet, en voel nu al dat dit zeker gaat lukken. Met dank aan mezelf, heb ik geleerd. En veeeel dank aan Michel ennn de gezellige sfeer en collega’s…….liefs en tot gauw

Lyan Faasse

Stefanie van der Maas – Littlespoon.nl

Personal Training bij Wesley:
Ik had al langer de wensen om met een personal trainer te sporten, maar er was altijd wel een reden om het niet te doen. Tot vorige zomer. Ik zat niet lekker in mijn vel, mijn kleding knelde, ik sportte te weinig en ik at teveel. Dat was de druppel. Een week later kon ik starten!
Ik ken Wesley van Fitness Fitaal. Hij maakte al eerder een trainingsschema voor me en dat beviel goed. Wesley is heel betrokken en professioneel. Hij zorgt ervoor dat ik verder ga in een oefening dan ik zelf zou doen. We zoeken de grens op en hij daagt me uit. Dat zorgt ervoor dat ik veel betere resultaten behaal en het mooie is, ik kijk elke week oprecht uit naar het uur samen trainen.
Tijdens de eerste training deden we een nulmeting. Zowel qua meten en wegen, maar ook qua kracht en uithoudingsvermogen. Dat vond ik echt goed.  Op deze manier kun je heel goed je vooruitgang zien.
Samen maakten we een plan en stelden een aantal realistische doelen. Vooral dat laatste is voor mij goed. Ik ben zo’n iemand die 10 kilo in maand wil afvallen en als dat niet lukt (goh) is het altijd een teleurstelling.
Je merkt aan alles dat Wesley verstand van zaken heeft. Mijn lijf is en was zeker soms wat krakkemikkig en stijf. Samen hebben we goed gekeken naar wat ik kon en wat niet. Inmiddels is mijn lichaam zoveel sterker en mobieler. En dat is te merken in de trainingen, want die worden ook zwaarder. Dat vind ik echt super leuk. Als foodblogger en horeca adviseur staat mijn dag in het teken van eten. Ik wilde afvallen, maar geen dieet volgen. Op Wesleys advies ben ik gestart met intermittent fasting. Ik eet past vanaf 12 uur. Ondanks dat ik echt een ontbijter was, bleek dit voor mij een schot in de roos. Ik eet normaal, ontzeg mezelf niets, viel een aantal kilo af en voel me veel fitter en energieker. Ik zit super goed in mijn vel. Ik vond mezelf altijd te zwaar. Ik ben nu een paar kilo kwijt, heb een strakker lijf en voor het eerst in mijn leven vind ik mijn gewicht goed zoals het is.

 

Stefanie van der Maas
My little spoon

Anouk

Wellicht ken je het gevoel wel dat je al een tijdje aan het sporten bent, je doet je best en hebt er plezier in alleen zit er geen progressie meer in. Ik kende Michel al een tijdje en bedacht laat ik Mich eens bellen en horen of hij mogelijkheden zag om mij te helpen. Na een geslaagd intakegesprek zijn we aan de slag gegaan. Even helemaal terug naar de basis, eerst zorgen dat al de spieren functioneren en dat ook de aansturing juist is. Het is een fantastisch proces om mee te maken, met ups en downs. Michel helpt je daardoorheen en kan zich ontzettend goed verplaatsen in de emoties die erbij komen kijken.  Dankzij Michel begrijp ik mijn lichaam beter en weet ik hoe ik op juiste manier moet trainen om optimaal resultaat te behalen. Ik ben gestart in Oktober 2017, in November kwam ik ten val tijdens paardrijden. Een spierkneuzing was het gevolg, Michel is zeer betrokken geweest in die periode en heeft ontzettende geholpen met het herstel. Binnen 2 weken zat ik weer op het paard en kon ik mijn training weer rustig oppakken met een aangepast plan en goede stretchoefeningen. De progressie die ik het afgelopen half jaar heb geboekt is ontzettend groot. Zijn professionaliteit, betrokkenheid, openheid, humor en persoonlijkheid maken de trainingen ontzettend motiverend en geven je het gevoel dat er zo veel meer te behalen is.

Anouk

Marjolein Mesie

In februari ben ik bij Labeur Lifestyle & Training bij Michel terecht gekomen.

Na jaren van dezelfde klachten last te hebben gehad en van een fysio, naar een chiropractor, was de maat vol bij mij.

Loopschoenen aan de kant en wat nu? Toen kwam ik bij Michel terecht. Geen idee wat mij daar te wachten stond. Een personal

Trainer, wat moet ik daar gaan doen. Nu 3 maanden verder ben ik daar inmiddels wel achter!

Als eerste een intakegesprek en kennismaking, en toen een paar dagen later een test van wat ik wel en wat ik niet kon.

Wat voelde ik mij ongelukkig, kon bijna niets en dan al die oefeningen.

Maar een positief gesprek met Michel en een plan van aanpak veranderde langzaam mijn inzicht van hoe mijn lichaam in elkaar zit.

Schema’s werden er gemaakt en of ik mezelf daaraan wilde houden. Pffff, ik een drukke baan in de horeca en of ik al die oefeningen er even bij wilde gaan doen.

Maar ook hier samen met Michel over gepraat en gekeken wat voor mij het beste was om te gaan doen.

Gelukkig ben ik zelf van een strakke planning dus met dat oefenen kwam dat wel goed.

Het is een fijn gevoel als je na al je oefeningen 2 maanden later weer getest wordt en dan blijkt dat wat je in je eerste testen niet kon, nu ineens wel kan.

Trouw ga ik 2x in de week bij Michel langs en krijg daar de nodige tips en uitleg over mijn lichaam en niet te vergeten ook over

Mijn voeding. Hij vond dat ik wel iets gezonder kon gaan eten, (nou ik eet al gezond dacht ik), maar hier en daar kon er wel wat verbeterd worden.

Nu na 3 maanden getraind te hebben bij Michel ben ik super blij dat ik hier terecht ben gekomen.

Nooit is 1 training hetzelfde en heel vaak spookt er een Michel stemmetje door mijn hoofd van: schouders laten zakken, ontspan,

Je benen niet overstrekken, handen los, buik in, span aan!

Dit zijn maar een paar kleine dingen maar hebben bij mij heel veel impact op met wat ik nu doe en hoe ik nu weer ben begonnen

met mijn hardlopen. Ik sta aan het begin van het hardlopen maar met veel minder pijn, een paar kilo’s lichter en ga met veel plezier

naar m’n trainingen toe en al is het dan soms afzien, het is heerlijk als je dan weer naar huis rijdt en denkt: Ik heb het dan toch weer maar gedaan!

Dus kort samengevat, wanneer je klachten hebt en je zoekt iemand die je kan helpen, neem dan eens contact op met Labeur Lifestyle & Training!!

 

Marjolein Mesie

Suzette Gideonse

Michel een zeer gedreven persoon in zijn vak wat een energie straat die jongen uit. Ik kwam er via Suzan Jasperse waar ik al verschillende jaren in behandeling was. Naast mijn werk loop ik graag eens in de week hard 5 tot 10 klm, maar daar had ik de energie niet meer voor. Tot ik bij Michel kwam eind februari die begon mij te testen op de kracht van mijn lichaam door verschillende oefeningen te doen en het eet programma door te nemen. Gezond eten dat was oké maar de hoeveelheid dat mocht wel verdubbelen. Daarnaast 12 weken niet meer hardlopen maar wel oefeningen iedere dag. Ik voelde mij al na enkele weken sterker worden ondanks dat ik zoveel meer moest eten kwam ik in 4 weken geen kilo aan. Begin mei had hij een nieuw schema gemaakt, 2x in de week hardlopen en 3x krachtoefeningen. Iedere week ging ik vol energie weg bij Michel wat een positiviteit heeft hij, geweldig om mee samen te werken. Het tempo wat ik nu loop was voor mij alleen maar een droom en 2x lopen in de week gaat nu gelukkig zonder problemen. Nu willen we het nog naar 3x in de week opvoeren maar alles heeft zijn tijd nodig. Nu ik even niet meer naar Michel hoef te gaan en ik trouw zijn oefeningen thuis doe houden we wel contact. Michel ik ben echt heel blij dat Suzan mij jou als personal trainer heeft aangegeven.

Suzette Gideonse
Modevakschool

Benjamin Hamers

Ik loop al zeker meer dan 4 jaar met rugklachten, het ging van kwaad tot erger. Het kwam zelfs zo ver dat het een grote impact had op mijn dagelijkse bezigheden. Ik was vaak chagrijnig, moe en had nergens meer zin in.

Ik werd van het kastje naar de muur gezonden. Van osteopaat, naar fysio, van fysio naar reumatoloog, foto’s gemaakt en weer naar een Cesar therapeut… etc. Niks hielp, en het kwam erop neer dat ik het zelf moest oplossen.

Uiteindelijk kwam ik terecht bij michel.

Mijn spieren waren zo stijf, dat ik nauwelijks kon buigen, duwde je met een vinger op mijn rug deed het pijn, en nee ik overdrijf niet, alles kraakte, ik leek wel een robot hoe ik moest bewegen. Na maandenlang oefenen en met Michel een trainingsplan te volgen merkte ik langzaam een verbetering. Het kost discipline n tijd, maar het is de moeite waard. Vergeleken met een half jaar geleden, ben ik al veel soepeler en zijn er zelfs dagen dat ik bijna geen klachten meer heb!  We zijn er nog niet maar samen met Michel heb ik er alle vertrouwen in, en kan ik weer een beetje trainen zonder pijn. Bedankt Michel!

Benjamin Hamers

Gerwin Filius

In een korte tijd heeft Michel mij geholpen om mijn eetpatroon zo aan te passen dat ik zonder problemen kan sporten met diabetes. Een goede persoonlijke begeleiding met hierbij de Lifestyle & Training voedingsapp als hulpmiddel was voor mij de oplossing. Ik hoef nu geen les of training te missen doordat mijn suikerspiegels te hoog of te laag zijn! In het afgelopen jaar heb ik mede door het enthousiasme en kennis van Michel hierdoor fysiek als mentaal veel vooruitgang geboekt. Bedankt!

Gerwin Filius

Anniek Risseeuw

Zeven maanden geleden ben ik begonnen met trainen bij Michel. Ik had altijd hardgelopen maar dat ging niet meer vanwege nekklachten. Ik zat eigenlijk totaal vast. Michel heeft mij met zijn deskundig begeleiding en advies een stuk sterker en fysiek fitter gemaakt. Mijn nekklachten zijn zo goed als over en door de training gericht op wat mijn lichaam aankan ben ik weer langzaam begonnen met hardlopen. Michel is een trainer met heel veel vakkennis. Hij luistert, kijkt en met oneindig veel lol en enthousiasme (en in mijn geval geduld 😉 je traint. Thanks, dat ik weer kan beginnen met hardlopen en ik hoop nog lekker lang samen, onder jouw bezielende leiding, te kunnen trainen

Anniek Risseeuw

Nick Slowinski

I have struggled with back issues for a large part of my life, due to injuries at a younger age. I also like to believe that I live an active life, as many of my hobbies and also my current job are all outside and at times can be physically demanding. I have always been a little worried that my back may end up changing this and limiting my ability to work and also change the hobbies that I participate in. It was due to these concerns that my partner organised an intake with Michel Labeur, he was extremely friendly and knowledgeable. In the first intake he was able to identify the area of concern and weakness in my body. He then organised a workout routine for my next four weeks. After completing this program there was already a noticeable difference. Where I used to struggle to stand for a whole day, now I was able to visit the Efteling with no issues to my back, even after standing in lines all day. Also with my current work as a gardener I was able to wake up without stiffness or soreness in my back. I have since had an additional program organised by Michel to further progress my strength and conditioning. I have found this information and also the enthusiasm from Michel priceless. My time with him and the knowledge he has given me really has shown how I can continue to live the active lifestyle that I enjoy.

Nick Slowinski (Australië)

Kiara Mulder

Door een blessure aan mijn schouder moest ik een jaar pauze nemen van judoën op top niveau. In dit jaar wilde ik graag weer fit worden en daarom ben ik naar Michel gestapt. Zijn enthousiasme en professionaliteit in het coachen van mensen vind ik persoonlijk erg fijn! Voor mij werkt dat erg stimulerend! Ook is Michel is erg betrokken bij je vooruitgangen, hij vraagt altijd hoe het gaat, hoe je, je bij de trainingen voelt en of er iets moet worden aangepast of juist niet. Er is dus altijd ruimte voor reflectie. Dit vind ik persoonlijk erg belangrijk, omdat je door een reflectie alleen maar beter kunt worden. Verder werkt Michel met overzichtelijke en professionele apps (voor op je telefoon). Dit houd in dat je een app op je telefoon krijgt waar hij jouw trainingen in kan zetten en die je terug vindt in de app. Ik heb hele goede ervaringen met Michel Labeur als Lifestylecoach! En ik weet zeker dat dat ook voor u zal gelden!!

Kiara Mulder
Judoka

Colette Maat

Having been in the health/fitness/wellness industry myself for 30+ years, I was reluctant to become a ‘client’ as I figured that I pretty much knew what I was doing in my routine. However, faced with chronic knee pain, several visits to my chiropractor, a painful groin injury, and total boredom with my current workout, I decided to take the recommendation from my Chiropractor and ask Michel from Lauber Lifestyle to come to my aid. I cannot believe it has taken me so long to succumb to asking for help! and I am so incredibly grateful that I did. Michel left no stone unturned! After thorough investigating, testing and assessment, I am now equipped with a personalised rehabilitation program, which I can practice wherever I am – home, at the gym, or on holiday! The flexibility is vast! I am totally blown away by Michel’s dedication, genuine desire to help people become better versions of themselves, his love of what he does by going beyond the extra mile, and his continuous learning and investing in his craft. I recommend Michel’s expertise to anyone, from those struggling with a debilitating injury, to those who just need a little change of gear in their current program. You couldn’t be in better hands. With much gratitude and respect.

Colette Maat
Life and de-Stress Coach Integrative Nutrition

Angelina Verger

Een Personal Trainer……? dat is toch niks voor mij! Na een lange tijd last van rugpijn die door straalde naar mijn been, toch de stap gezet. Inmiddels ben ik volledig hersteld en blij dat ik mijn vooroordelen ten aanzien van Personal Training destijds aan de kant heb geschoven. Nu kan ik mijn werk gelukkig weer pijnvrij uitvoeren. Michel heeft me vooral geleerd mezelf de vraag te stellen: kan het wat meer gedoseerd, meer ontspannen? Zo leerde ik meer over mijn lichaam en mezelf. Door de persoonlijke, professionele en verfrissende aanpak boek ik nog steeds progressie en blijft leuk om te trainen. Trainingen bij Michel kan ik iedereen aanbevelen, ook zeker mensen met een blessure.

Angelina Verger
Eigenaresse 't Packhuys

Tim Pleijte

Als atleet merkte ik bij mijzelf een aantal zwakke plekken/beperkende factoren. Ik ben bij Michel terecht gekomen en hij heeft eerst vastgesteld waar de zwakke plekken exact liggen. Daarna heeft hij een opzet gemaakt om de zwakke punten gericht aan te pakken en te verbeteren. Na een korte periode 4-5 weken merk ik nu al vooruitgang qua mobiliteit, kracht en spieruithoudingsvermogen. De samenwerking met Michel is vanaf de start erg positief, hij is een enthousiaste Personal Trainer met kennis die hij blijft ontwikkelen. Het contact verloopt op een zeer vriendschappelijke manier wat direct een band schept en van waaruit we gericht verder bouwen. De oefeningen kunnen enorm zwaar zijn, maar alles met een lach

Tim Pleijte
Nederlands Kampioen Trailrunning

Patricia Arends

Michel staat voor mij gelijk aan een lifestyle changer, een stok achter de deur, een luisterend oor, een maatje of ‘schouder’ als je dit nodig hebt, een spiegel waarvan je regelmatig een reality check krijgt, een brok positiviteit die in staat is je uit een negatieve spiraal te halen en bovenal een professional die elke seconde van de dag toegewijd is naar zijn klanten – zelfs buiten de trainingen om. Hij is oprecht, betrokken, verantwoordelijk en in staat je volledig te motiveren om grote stappen te maken. Hij zorgt voor veel variatie in de trainingen en bewaakt hierbij voortdurend de grenzen waarbinnen iemand verantwoord zijn of haar doel kan bereiken. Bij zijn gesprekken en trainingen gaat het niet alleen om het fysieke aspect, maar ook om de mentale gemoedstoestand. Hierdoor leer je in de hectiek van het dagelijks leven bewust te worden van jezelf, je gezondheid en vooral ook je eigen geluk. Hij is een coach en personal trainer waarbij je weet dat je er niet alleen voor staat. Je werkt samen aan doelstellingen en bent samen trots op goede resultaten. Michel is voor mij een enorme steun, waardoor ik sterker, positiever en gezonder in het leven sta. Ik vertrouw op zijn veelzijdigheid en zijn kennis en kunde. Bij Michel ben je in goede handen. Hij is een coach die weet uit te dagen, te inspireren en te motiveren. Tot op heden train ik nog altijd bij Michel en ik heb geen moment spijt! Hij heeft mooie dromen en uitdagingen voor zichzelf gepland in de toekomst, en hij gaat die zeker waar maken! Michel is een personal coach die ik een ieder kan aanbevelen.

Patricia Arends

Tom van der Kooij

Bij een snowboard ongeval een aantal jaren geleden liep ik een partiële dwarslaesie op. Na een lange en intensieve revalidatieperiode liep ik er tegen aan dat ik het maximale qua herstel had bereikt. Hierdoor nam mijn plezier in, en motivatie om te blijven sporten snel af. Ik had het wel gehad met fitnessen. Na een tijd niet meer gesport te hebben kwam ik in een negatieve spiraal terecht. Door meer last van mijn rug ging ik minder bewegen waardoor ik weer meer last van mijn rug kreeg. Op advies van mijn osteopaat heb ik toen contact met Michel opgenomen. Ik merkte aan Michel gelijk dat hij een sterk inlevingsgevoel had. Hij wist zonder uitleg een hoop problemen waar ik tegen aan loop te benoemen en had ook gelijk een plan hoe we daar bij het trainen rekening mee konden houden. Door uitval in mijn benen en rond mijn heupen zijn er veel oefeningen die onmogelijk of erg lastig zijn. Maar Michel weet altijd een andere oefening te bedenken of de oefening zo aan te passen dat ik toch hetzelfde resultaat kan bereiken. Doordat de nadruk bij het trainen niet op mijn benen ligt maar op de rest van mijn lijf (en ik zo vanzelf mijn benen ook sterker maak) kan ik bij Michel zonder beperkingen sporten. Mede hierdoor en aangestoken door het onuitputtelijke enthousiasme en de positieve aanpak van Michel heb ik mijn plezier in het sporten weer helemaal terug gevonden. Met als resultaat dat ik binnen no time een stuk minder last van mijn rug heb en de nodige kilo’s kwijt ben geraakt. Wat voor mij trainen bij Michel bijzonder maakt is zijn enorme inzet. Als hij ziet dat hij een stapje extra voor je kan doen zet hij er twee. Dit, gecombineerd met zijn kennis en aanstekelijke enthousiasme, zorgt er voor dat je bij Michel meer uit jezelf weet te halen. En dat alles, door de ontspannen sfeer, met een glimlach op je gezicht. Michel, je bent een topper! Bedankt voor alles!

Tom van der Kooij

Rocco Blank

Ik kwam een jaar geleden bij Michel voor voedingsadvies. Er was direct een klik waardoor Michel zich ook ging ontfermen over mijn trainingsschema. Ik ben hier zelf mee aan de slag gegaan met Michel als klankbord. Door middel van kleine aanpassingen in mijn dagelijkse patroon boekte ik snel vooruitgang. Mijn basis voor zowel eten als trainen is sindsdien sterk verbeterd. Vanwege mijn nieuwe zittende beroep begon ik wat lichte klachten te krijgen in mijn rug en nek. Michel identificeerde deze problemen vroegtijdig en loste dit vakkundig op. Ik zie Michel nu regelmatig en we werken samen aan een gezond en fit lichaam. Michel draagt zijn kennis met veel passie over wat maakt dat ik veel van hem leer en altijd met een voldaan gevoel naar buiten loop. Michel je bent een topper en ik kan je van harte aanbevelen als trainer/coach!

Rocco Blank

Petra Minderhoud

Met een lichaam dat minder ging presteren en een geest die nog steeds (meer) wil, moest er iets gebeuren. Na een eerste telefoongesprek met Michel en een snel daarop volgende intake voelde het goed om aan de slag te gaan. Voor mij was het wel een voorwaarde dat ‘de klik’ er moest zijn. Persoonlijke begeleiding kan soms letterlijk en figuurlijk dichtbij komen, en confronterend zijn. Maar Michel heeft mij geraakt door zijn toegankelijkheid, eerlijkheid en fanatisme. Hij is gedreven door passie om het beste in zichzelf en anderen naar boven te halen. Hij benut zijn kennis, en deinst er zeker niet voor terug om te blijven leren. En dat werkt aanstekelijk! Hij leert me mijn lichaam te kennen, laat me benoemen wat ik voel. Door het voedingsprogramma heb ik inzicht gekregen in mijn verbruik aan voedingswaarden, en waar ik kan en moet (!) bijsturen. Hij laat mij mijn motorische ‘gestoordheid’ ombuigen naar motorisch ‘onderontwikkeld’, en aan onderontwikkeling kun je werken. Maar dat werken is wel ‘met mate’: de ontdekkingstocht van mijn innerlijke dimmer. Het is gaaf om te merken dat mijn dagelijkse bezigheden eerst via bewustwording nu geheel onbewust makkelijker gaan. Met als resultaat: vrijwel geen rugpijn, geen gekuch en gehoest, minder een vaste nek en schouders. Een betere lichaamshouding en uithoudingsvermogen dragen ertoe bij om in mijn passie, het paardrijden, ook te verbeteren. Zijn vragen en uitdagingen geven me elke week weer inspiratie en energie om stappen te maken. Mijn lichaam en geest weten elkaar steeds beter te vinden met een win-win-effect: minder klachten en meer energie!

Petra Minderhoud

Josephine van Belzen

Ik heb twee jaar geleden een borstamputatie gehad na borstkanker. Aansluitend had ik een half jaar chemokuren. Na de chemobehandelingen ging mijn conditie erg achteruit. Ik probeerde daarna al een tijd om weer terug te komen in mijn oude ‘staat’ maar dat lukte maar niet. Bovendien bleef ik door de operaties fysiek beperkt in bepaalde bewegingen. Ik probeerde zelf wel te gaan sporten, maar haakte steeds snel af omdat ik eigenlijk niet goed wist wat ik precies moest doen. Omdat ik niet sportte, ging mijn gewicht omhoog. En omdat mijn gewicht omhoog ging, nam de zin om te sporten af. Ik zat dus in een vervelende vicieuze cirkel, waar ik zelfstandig niet uit kwam en waar ik behoorlijk last van kreeg. Ik voelde me slecht in mijn lijf en was niet energiek. Toen hoorde ik over Michel en besloot ik bij hem te gaan sporten en zijn voedingsadviezen te volgen. En dat had al snel een geweldig effect! Natuurlijk moet je het uiteindelijk zelf doen, maar zijn enthousiasme en leuke, energieke begeleiding hebben mij gemotiveerd om er volledig voor te gaan. Eén op één sporten is soms best zwaar, maar Michel maakte daar een leuke mix van. Afwisseling in oefeningen, m’n eigen afspeellijst op Spotify erbij en gáan met die banaan. Thuis kon ik de geweldige app van Bodysupport gebruiken voor voedingsadvies. Daarop kon ik zien wat ik kon eten (en dat was best veel!). Ook kreeg ik leuke recepten en tips. Ik had van te voren een periode van vier maanden afgesproken en die is nu klaar. En wat ben ik tevreden: ruim 12 kilo eraf en héél veel centimeters minder in omvang. Mijn doel is bereikt: met gedoceerd, begeleid sporten en met voedingsadviezen weer in conditie komen en gemotiveerd raken om mijn leefstijl aan te passen. Ik ben weer fit en vitaal!

Josephine van Belzen

Lennie Reijke

Ongeveer 3 jaar geleden heb ik een gastric bypass (maagverkleining) ondergaan. Ik ben toen behoorlijk afgevallen, maar merkte op den duur dat het afvallen stopte en ik zelfs weer een paar kilo’s aan kwam. Dit frustreerde me heel erg en daardoor verviel ik weer in oude eetpatronen. Omdat ik Michel kende van de sportschool en hem vaak enthousiast hoorde vertellen over zijn eigen bedrijf Labeur Lifestyle & Training, was de drempel voor mij niet heel hoog om hem te benaderen voor zijn advies. Sinds april 2016 is Michel mijn voedingscoach, maar ik zie hem echt als mijn Lifestylecoach. Niet alleen heeft hij mij dingen over voeding en beweging geleerd, maar hij heeft me vooral het bredere plaatje laten zien. Dat een tegenslag of een mindere periode helemaal niet erg is, maar dat het er uiteindelijk om gaat hoe je je voelt en wie je bent. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik veel positiever naar mezelf ben gaan kijken. Michel heeft een hele fijne, persoonsgerichte aanpak, waardoor je je gehoord en gezien voelt. Daarbij beschikt hij over heel veel kennis, enthousiasme en zorgt hij vooral voor een enorm positieve input!

Lennie Reijke

Jan Meulpolder

Begin 2016 ben ik samen met Michel gaan sporten. De reden ligt in het feit dat ik een zittend beroep heb en daardoor vaak last had van lage rugpijn. In eerste instantie ben ik zelf bij Fitness Fitaal begonnen met sporten, maar dat had niet het gewenste resultaat, namelijk dat ik weer fitter werd en geen rugpijn meer zou hebben. Twee keer per week gaan we aan de slag in zijn “kantoortje” Ondanks dat het niet groot is, heeft hij alles goed voor elkaar. Van medicine ballen, powerbands en barbells tot power blocks. Ieder uur met Michel is het weer een verrassing wat hij voor mij in petto heeft, van de meest ingewikkelde oefeningen tot de basisvormen die mij helpen een sterkere core te krijgen. Michel zorgt iedere keer dat ik met een voldaan gevoel naar huis rij, de volgende dag merk ik goed aan de spierpijn welke spieren we allemaal hebben gebruikt. Los van de grote kennis van het lichaam is Michel gewoon een aardige kerel met een passie voor het beter maken (in welke vorm dan ook) van zijn klanten. Ik hoop nog lang van de kennis en kunde van Michel gebruik te mogen maken.

Jan Meulpolder

Victoria O ‘ Callaghan

I started training with Michel to generally improve my fitness level and get ready for a cycling holiday. I never expected to get so much out of it or enjoy it as much as I did though! Michel is somehow always so enthusiastic, and, although the training sessions are hard, they’re a lot of fun! Michel really tailors each session to suit you, pushing you to achieve your best whilst being understanding and supportive. Unlike other personal trainers that I’ve tried, Michel has really taught me how to become aware of my body – especially my posture and how to activate my core. This has helped me get even more out of the sessions as I can feel each specific part of my body that I train, rather than training just for the sake of it. I would definitely recommend Michel to anyone, no matter what your level of fitness – it’s been fantastic!

Victoria O ' Callaghan

Aldre Midavaine

Sinds 2009 had ik last van chronische rugklachten uiteenlopend van pijn in de onderrug bij belasting tot het verkrampen van de rugspieren. Ik ben hiervoor in behandeling geweest bij verschillende fysio’s welke het probleem eigenlijk nooit hebben kunnen aanduiden of oplossen. Zelf ben ik intensief sporter, een keer of 5 in de week, en werk ik daarnaast parttime bij de overheid en heb ik een eigen bedrijf Kamer 51 in Middelburg. Begin 2016 was het voor mij niet meer mogelijk om op een fatsoenlijke manier met mijn dagelijks leven door te gaan vanwege de steeds heftigere rugpijnen. Ik kon niet meer bewegen, bukken, tillen, liggen en slapen zoals een normale man van 32 moet kunnen. Via fitness Fitaal heb ik een aanpassing van mijn schema ingepland met Michel. Tijdens deze training zijn we beide tot de conclusie gekomen dat er iets aan mijn situatie moest veranderen aangezien de klachten verergerden en niet verminderden. Wat mij gelijk opviel is de ruime kennis, brede visie en de gedrevenheid die Michel heeft als het betrekking heeft op het menselijk lichaam. Je mag hem gerust een vak-idioot noemen. Michel is aan de slag gegaan met het uitsluiten en analyseren van mogelijke oorzaken. Hierop heeft hij zijn behandelplan vastgesteld. Deze behandeling wierpen zijn vruchten af maar mijn lichaam is een product van jarenlang verkeerde houding en ongewenste compensatie vanuit het bekken en de onderrug. De klachten werden dus iets minder maar bleven aanwezig. Michel adviseerde een afspraak met chiropractor Suzanne Jasperse van Jasperse praktijkencentrum welke mij een aantal weken behandeld heeft. Daarna ben ik overgestapt naar chiropractor Jack Jasperse omdat het herstel van mijn rug trager ging dan verwacht. Het resetten van het lichaam, zoals ik het noem, heb ik als een zeer interessante en effectieve methode ervaren. Ongelofelijk dat dit maar deels vergoed wordt door de zorgverzekering en bijvoorbeeld fysiotherapie volledig! Tijdens deze behandelingen heeft Michel voor mij een schema op maat gemaakt bomvol met oefeningen om de gebieden te trainen die de onderrug weer stabiel moeten maken. Dit ging voornamelijk om benen, billen en de “core” welke door de rugpijn niet alleen achterstand hadden op de rest van de spiergroepen, maar vaak ook niet meer geactiveerd waren bij bewegingen waarbij ze wel geactiveerd moesten zijn. De combinatie van deze twee behandelmethodes bleken zeer effectief. Het hele traject heeft in totaal een klein jaar geduurd en ik ben op dit moment (1-1-2017) al een maand pijnvrij in mijn rug en niet meer beperkt in mijn training of dagelijks leven. De doelstelling die we begin 2016 hebben gemaakt, namelijk in 2017 van de rugpijn af, hebben we gehaald. Succes in behandeling is altijd afhankelijk van eigen motivatie. Die motivatie had ik maar ik had het niet gekund zonder deze vorm van begeleiding en sturing. Michel heeft kennis van zaken, is professioneel, gedreven en persoonlijk. Hij doet wat voor de klant het beste is. Daarnaast is het ook gewoon een hele fijne kerel. Michel bedankt.

Aldre Midavaine

Emilie Sturm

Ik train al ruim een half jaar met veel plezier bij Michel. Ik vind het vooral erg bijzonder dat hij al ziet wat goed voor me is, voordat ik dat zelf in de gaten heb. Zo weet hij precies wanneer hij me moet pushen om net wat harder te trainen en wanneer het juist nodig is om te ontspannen. Toen ik begon bij Michel worstelde ik fysiek met een ziekte waardoor ik minder energie had en was aangekomen. Michel gaf niet op totdat hij precies had uitgevonden wat goed voor mij werkte. En door zijn aanmoediging en begeleiding ben ik inmiddels op mijn oude gewicht, heb ik meer energie en – het mooiste van alles – is mijn ziekte voor het eerst in jaren onder controle. Dat had ik nooit bereikt zonder zijn coaching en het overtreft al mijn verwachtingen. Daarnaast kan ik inmiddels wel zeggen dat het echt mijn manier van leven veranderd heeft qua beweging en voeding. Michel leert je oprecht een andere lifestyle aan waardoor je de veranderingen vasthoudt op lange termijn, Ik had nooit gedacht met zoveel plezier te sporten en gezond te eten. Ik kan het iedereen dus van harte aanbevelen om Michel in te schakelen!

Emilie Sturm

Natalie Sinke

Door mijn hypermobiliteit ben ik gevoelig voor blessures; zeker wanneer ik geen specifieke spiertraining doe. Best wel eens lastig met een hardlooppassie. Michel houdt dat altijd in het oog, stemt training daarop af en adviseert welke therapie het beste past in welke fase. Hij helpt me ook vaak letterlijk uit de knoop of plakt me aan elkaar als mijn lichaam me toch in de steek laat. Zijn medische kennis en nieuwsgierigheid over het menselijk lichaam zijn onbegrensd! Mijn blessures zijn overall flink afgenomen en wanneer ik me blesseer, kan ik mede door zijn begeleiding wel (aangepast) blijven trainen en werken we naar herstel. We werken inmiddels ruim vijf jaar samen en in die tijd heeft hij mij o.a. begeleid naar de marathons van Parijs, Londen, Kustmarathon, Rotterdam en New York. Dat heeft hij gedaan met persoonlijke schema’s afgestemd op mijn wensen en mogelijkheden; met looptrainingen, personal training en “huiswerk”. Ook qua voeding hebben we samen de puntjes op de i gezet; ik woog ooit ruim 100 kilo, dat nooit meer… Als je veel traint, heb je echter wel genoeg goede voedingsstoffen nodig; die balans hebben we samen goed weten te vinden. De persoonlijke begeleiding en vooral de passie die Michel in de trainingen legt, werken voor mij heel motiverend. Michel legt de lat hoog en corrigeert mijn houding en uitvoering continu zodat de trainingen bijzonder efficiënt en effectief zijn. En hij is niet bang om flink op de rem te trappen; voor mij essentieel! Hij houdt altijd mijn persoonlijke doel voor ogen; zo heeft mij gestimuleerd om voor het lopen een goede looptrainer te zoeken die mij door techniektraining en loopspecifieke begeleiding nu nog verder helpt om eruit te halen wat erin zit. De kracht van hen beiden is het feit dat ze elkaars mening, kennis en ervaring respecteren; voor mij persoonlijk een perfecte samenwerking. Op naar de volgende (loop)doelen!

Natalie Sinke

Miriam Schiewold

Ongeveer een jaar geleden kampte ik met een schouderblessure, maar bleef gewoon mijn favoriete sport, Bodycombat, beoefenen. Dit gaf op den duur zoveel pijn dat ik bij de fysio terecht kwam. Ik mocht de Bodycombat voorlopig niet meer doen, dus het enige bezoekje wat ik aan de sportschool bracht, was naar de fysio en snel weer terug op de bank…. Het gevolg daarvan was dat mijn conditie zakte naar een dieptepunt, terwijl mijn gewicht steeg naar een hoogtepunt. Op het moment dat mijn fysio me een paar keer had doorgestuurd naar Michel, om wat andere oefeningen te doen, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en de hulp van Michel gevraagd. Dit kon (en mocht!) zo niet doorgaan!!! Mijn doel?? Conditie weer omhoog en mijn gewicht naar beneden! Inmiddels zijn we 4 maanden verder, en ben ik, naar de PT van Michel weer volop aan de Bodycombat (pijnvrij!!!) en zit mijn vel ook weer een stukje losser. Ik ben er nog niet, maar merk dat het weer de goede kant op gaat. Dankzij Michel is mij dit gelukt! Dus ik kan: M: Motiverend I: Inzet oneindig C: Communicerend H: Helpt enorm je doel te bereiken E: Energiek L: Lifestyle Zeker aanraden als PT! Mich! Bedankt!!

Miriam Schiewold

Rachelle Waisapy – Peters

Van jongs af aan heb ik al een chronische ziekte wat veel medische problemen met zich meebracht. Mijn lichaam en hoofd leefden apart van elkaar want ik wilde wel maar het ging niet. Sporten was lichamelijk gezien voor mij niet haalbaar. In 2009 kreeg ik pijnklachten in mijn enkel en bleek dat mijn kraakbeen volledig weg was. De oplossing was om mijn enkel vast te zetten (arthrodese). Hierdoor werd mijn voet al minder bewegelijk. Springen, hardlopen, etc. ging niet meer. In 2011 werd ik zwanger. Helaas door mijn ziekte kon mijn lichaam de zwangerschap niet aan en ik werd ernstig ziek. 3 weken intensive care in Sophia. Mijn organen stopten met werken. Het vocht bleef zich ophopen waardoor ik 130 kilo woog. Nieren, longen, hart en bloedvaten hadden het zwaar te verduren. Door dit alles is ons zoontje doodgeboren. Een jaar lang heb ik moeten herstellen en zijn nieren en lymfe beschadigd. Om het vocht onder controle te houden slik ik medicijnen en ben ik voorzichtig begonnen met sporten. Vorig jaar ben ik wederom geopereerd aan mijn voeten wat me nog meer belemmerde in bewegen. Ik sportte al een tijd bij de sportschool op mijn manier en hoorde goede verhalen over Michel. Omdat ik zelf niet meer wist wat nou goed is en wat niet heb ik mijn verhaal gestuurd naar Michel. Michel is de uitdaging aangegaan en begeleid me inmiddels alweer een paar maanden. Omdat hij weet wat hij doet vertrouw ik op hem met al zijn oefeningen die hij voor mij verzint. Regelmatig heb ik een slechte dag maar Michel = motivatie Ik kan bij dezen zeggen dat ik ontzettend blij ben dat ik de stap heb gezet en dat Michel in mijn leven is gekomen. Door zijn voeding en trainingsschema voel ik me lichamelijk beter en fitter. Heb weinig pijnklachten meer en ben flexibeler. Maar het allerbelangrijkste is dat hij 1 “geheel” van hoofd en lichaam heeft kunnen maken. Zijn optimisme en positiviteit zijn enorm motiverend en door zijn kennis weet hij heel goed wat hij doet! Dus ook al ben je chronisch ziek, sporten kan dus echt maar neem dan zeker deze personal trainer! Het is een topper!

Rachelle Waisapy – Peters
Eigenaresse van naaiatelier Stikselzzz

Roxane van den Berg

Ik heb een druk bestaan en mijn lichaam vond het steeds lastiger om het tempo bij te houden. Tijdens mijn derde zwangerschap heb ik bekkeninstabiliteit gekregen die uiteindelijk onder controle was, maar zodra ik ging sporten kreeg ik klachten waardoor ik eigenlijk de weg naar de sportschool vermeed. Met als gevolg dat ik me niet alleen meer voelde als een oude vrouw maar er ook zo uit ging zien 🙂 Ik heb Michel benaderd en gevraagd om mij te begeleiden. Ik hou niet echt van sporten, dit zit dus ook niet in mijn systeem, hou wel van heel veel eten, ben zeer bourgondisch ingesteld en heb weinig tijd en ben ook nog eens blessure gevoelig. Michel durfde het aan om met mij aan de slag te gaan. Na ups en downs en een ingelaste pauze ben ik weer aan de slag gegaan. Inmiddels train ik blessure vrij en probeer ik zoveel mogelijk gezonde keuzes te maken. Ik ben er nog niet, maar het feit dat ik nog sport heb ik aan Michel te danken. Zijn kundigheid en kennis heeft mij vertrouwen gegeven en ik begin het sporten zelfs leuk te vinden. Michel is niet van de trucjes en de korte termijn, maar kijkt samen met jou naar een realistische levensstijl die in jouw persoonlijke leven past. Als ik sport voel ik me beter, fitter en vooral sterker. Michel geeft echt begeleiding op maat en voelt feilloos aan wat je nodig hebt. Hij doet de titel Personal trainer eer aan en kan hem iedereen aanbevelen.

Roxane van den Berg

Stefanie Adriaanse

“Meer focus, energie en geluk door te werken aan een sterk en gezond lichaam. Na een blessure heb ik gekozen om gedurende een periode te trainen onder begeleiding van Michel waardoor ik kennis heb kunnen maken met verschillende trainingsprikkels. Als professional zorgt Michel voor veilige, uitdagende en gevarieerde trainingen en geeft hij verder advies over belastbaarheid, trainingsdoelen en herstel en houdt daarbij rekening met meerdere condities. Er is gewerkt aan mobiliteit, krachtuithoudingsvermogen, stabiliteit, conditie, ademhaling en juiste voeding. Michel is professioneel, enthousiast en energiek!”

Stefanie Adriaanse

Lex Veldhuis

Voor mijn werk zit ik 9 tot 10 uur per dag achter de computer. Mijn rug en benen zaten hierdoor muurvast en daardoor had ik veel klachten in mijn armen, schouders en knieën. Michel is de eerste personal trainer die op zoek is gegaan naar de oorzaak van mijn problemen in plaats van de symptomen aan te pakken. Door te starten met mobiliteitsoefeningen en het toepassen en opbouwen van een goede techniek bij het trainen, heb ik nergens meer last van. Hij past geen quick fix met snelle resultaten toe. Het is het aanpassen van mijn dagelijkse- en trainingroutine waardoor er zowel een blijvende verandering, als meer bewustzijn ontstaat. Daarbij ga ik ook nog eens harder vooruit met gewichten verplaatsen, omdat de basis nu sterk en goed is. Michel kijkt hoe je leven is ingedeeld en welke dingen belangrijk zijn. Daar maakt hij een op maat bijpassend training en voedingsschema voor. Het voelt dus altijd als een kleine aanpassing en is daarom erg makkelijk vast te houden.

Lex Veldhuis
Professioneel Pokerspeler

Alex Lowndes

Thanks for everything so far. I have always been a bit sceptical of PT’s in the past, as so many just want to give you an off-the-shelf plan, without much thought. You do actually care about the people you work with and you have a genuine interest in seeing results. I would gladly recommend your services to anyone looking to improve their physical condition and to progress – you’re hugely passionate, you have a detailed knowledge of the human body, nutrition, strength and fitness training and as a bonus, fun to work with!

Alex Lowndes

Fons Verbunt

Ik heb Michel leren kennen ergens Oktober 2012. Al gauw bleek dat wij beide gelijke waren qua passie voor ons werk en het altijd 100% ergens voor gaan, alles of niets. Het begon als grap waarbij we elkaar uitdaagden de halve Marathon van Amsterdam te gaan lopen. Michel vond dat we dit goed moesten opbouwen en met daarbij de start van mijn eigen bedrijf besloten we officieel te gaan starten met PT per 01-01-2013. Ik vond dat als ik succesvol wilde zijn in het zakenleven dit gelijk stond aan een marathon lopen waar we dan ook maar tegelijk samen voor trainde. Dit hebben we ook met veel plezier gedaan en uiteindelijk hebben we de halve marathon in Oktober 2013 gelopen. Tijdens het hele traject leerde ik dat voeding net zo belangrijk is als sporten. Sindsdien hou ik mezelf strak aan een voedingsschema ondanks dat ik veel op reis ben plus dat ik 3-4 per week train. De belangrijkste motivator is dat ik ondanks mijn drukke leven plezier aan sporten beleef en dit ook zo kan continueren door goede trainingen en voeding waardoor blessures uitblijven en ik fit blijf. Hierdoor kan ik ook weer beter presteren in het werk en ervoor zorgen dat ik ook nog energie behoudt voor mijn prive leven. Al met al de conclusie na 3 jaar training. Lengte : 1.94 m Gewicht: 82.5 kgs Vetpercentage : 11.79 Cholesterol waardes 1.0, 1.9 en 3.3. Bloeddruk : 120/70 Dit heb ik te danken aan een professionele trainer met een visie en passie voor zijn vak. Ik kan iedereen die gezonder wil leven en fit wilt zijn aanraden om Michel te contacteren. Hij zal hier zeker een toegevoegde waarde zijn voor een ieder die gemotiveerd is zijn/haar missie uit te voeren.

Fons Verbunt
Directeur BF Global Logistics

Stefan Dierickx

Een tijdje voelde ik mezelf al wat minder lekker in mijn vel. Ik werd dikker en kreeg last van lichamelijke klachten. Last van mijn knieën en last van mijn rug. Ik heb een eigen zaak, waarbij ik continue zwaar werk moet verrichten. Het werd dus tijd om actie te ondernemen. Maar wat? Mijn vrouw heeft contact opgenomen met Michel en gevraagd wat de mogelijkheden zijn. We zijn op gesprek geweest en na wat wikken en wegen, heb ik toch besloten om het eens te proberen. Na de eerste meting en weging ben ik heel erg geschrokken. Ik was toch wel erg zwaar en mijn lichaam was totaal uit balans, door het voornamelijk tillen met 1 kant van mijn lijf. Ik ben 13 weken geleden begonnen met lifestyle coaching, voedingsadvies en 1 keer per week trainen. Na 3 weken hoefde ik mijn knie al niet meer in te tapen. Ik verloor de eerste 2 weken al 5 kilo met voornamelijk het aanpassen van mijn voeding. Ik at eigenlijk veel te weinig en als ik dan iets at, dan sloeg mijn lichaam direct alles op. Dat was dan meestal ook niet het meest gezonde eten. Ik moest 6 keer per dag gaan eten en dat was in het begin echt heel veel en zwaar. Maar ik viel zoveel af, dus het bleek echt te werken. We hadden een doel van 10 kilo in 13 weken gesteld, maar na 7 weken had ik dat al bereikt. Toen dan nog maar 3 kilo extra voor het einde van de 13 weken. Dit doel had ik gehaald met 10 weken. Inmiddels ben ik 15 kilo in 13 weken afgevallen. Dit is heel erg snel, maar vanwege mij zwaar lichamelijke werk en het aanpassen van de voeding, ging het echt zo snel. Ik ben me er nu veel bewuster van geworden wat ik in mijn mond stop en wat dat betekend voor mijn lichaam. De trainingen waren zwaar en als ik het moeilijk had, dan zei Michel “als het makkelijk was geweest, dan zou het voetbal heten”. Nu ben ik de 15 kilo kwijt, maar ik wil graag verder. We gaan nu door, maar dan zelfs met 2 keer in de week sporten. Ik kan niet wachten om de resultaten te zien aankomende zomer. Ik heb er zin in! En Michel bedankt voor alle begeleiding en coaching. We gaan ervoor de komende periode

Stefan Dierickx

Casper Zwemer

Ik kwam Michel een half jaar geleden tegen tijdens m’n rondje hardlopen met de hond . We kennen elkaar van ” vroeger ” en hij was iemand aan het trainen toen we elkaar tegen het lijf liepen. Toevallig had ik in die tijd met mijn vriendin Charlotte meerdere malen over een Personal trainer besproken . Ik vond het idee niet heel positief ( was bevooroordeeld , stoere fitnesstypes zonder meerwaarde) maar na een kort gesprek met Michel veranderende dat vrij snel . Een vakman op zijn gebied , leest mensen en past daar zijn training op aan, en zorgt voor resultaat op een leuke manier …. Dat gevoel gaf hij me direct ! Charlotte ging bij hem trainen wat zeer goed uitpakte . Inmiddels train ikzelf ook in de sportschool waar hij begeleiding geeft en dat klikte ook meteen . Hij geeft echt advies op maat en weet waar hij mee bezig is . Veel kennis en zeer persoonlijk . Zelf hou ik niet van al te veel bemoeizucht , dat doet hij dan ook niet . Charlotte heeft hij juist goed op weg geholpen met veel persoonlijke hulp en training . Ik raad hem aan !

Casper Zwemer

Charlotte de Pagter

Toen ik begon met trainen bij Michel was mijn conditie niet zo goed en ik zat niet lekker in m’n vel. Toen ik opgemeten werd voor de eerste keer waren de getallen en de percentages ook niet om te juichen. Daar was ik al bang voor, en dat was dan ook een reden om te beginnen met sporten voor mij. Af en toe deed ik eens wat oefeningen en een rondje hardlopen, maar door m’n drukke leefomstandigheden (een startend eigen bedrijf) werd dat steeds minder en had ik weinig motivatie meer om dat rondje te gaan hardlopen en oefeningen te gaan doen. Ik besefte dat ik er wel wat hulp bij nodig had om die motivatie en fitheid weer terug te vinden en dat is zeker gelukt met behulp van Michel !! Ik moest mijn eet patroon omgooien, want ik at wanneer er tijd voor was en het gene wat ik dan soms at was meestal eerder makkelijker dan gezond. Toen ik de eet schema’s volgde die Michel voor mij op maat gemaakt had werd het na een tijdje een routine en was en is het daarna een gewoonte geworden. De trainingen gingen ook steeds beter, en beetje bij beetje werden die pittiger gemaakt naar wat ik aan kon. Er werden doelen opgesteld die ik al eerder behaalde dan eigenlijk afgesproken was!! Dat gaf mij zo’n goed gevoel dat ik mezelf uitdaagde om de keer erop het nog beter te doen. Ik zag verandering aan m’n lichaam, ik werd fitter, mensen om mij heen zagen mij veranderen en zeiden dat ook tegen mij, dat motiveerde mij nog meer en ik voelde me weer als van ouds. Ik zit weer lekker in m’n vel! Dat allemaal mede dankzij Michel. Als iemand aan mij zou vragen of ik nog iemand weet om die gene te helpen met begeleiding op het gebied van voeding en sport dan zou ik zeker Michel aanraden!

Charlotte de Pagter

Wacht niet langer
Meld je nu aan!

Professionals

Krijger – Quist

Michel is een zeer gedreven en kundig medisch fitnessinstructeur en personal trainer. Hij blijft zich verdiepen in nieuwe inzichten omtrent training en voeding en zet dit in voor een optimale begeleiding van zijn klanten. Als fysio- en manueel therapeuten hebben wij een zeer prettige samenwerking met hem voor gezamenlijke klanten/patiënten. Zijn ideeën en kennis sluiten aan bij onze therapie.

Krijger - Quist
Orthopedisch manueel therapie/fysiotherapie

Diana Glerum

Met Michel samenwerken is prettig omdat hij kennis en enthousiasme weet te koppelen. Door steeds zijn klanten te motiveren om een gezondere lifestyle te volgen, zijn de resultaten op korte en langere termijn prima. Dat geldt natuurlijk voor de klanten van Michel maar ook als professional om met hem samen te werken. De voedings- en dieetadviezen die ik als diëtist geef, worden prima ondersteunt en zelfs versterkt door de begeleiding van Michel. Waar nodig, nemen we contact met elkaar op voor overleg. Dit uiteraard altijd met toestemming van de klant.

Diana Glerum
Diëtiste bij praktijk Diabolo

Arthur van Reijmersdal

Life is in motion, hierbij zijn een aantal factoren van belang. Mobiliteit, spierkracht, stabiliteit, conditie, juiste voeding en intrinsieke motivatie zijn hierbij zeer belangrijk. Voor al deze facetten is vaak een multidisciplinaire aanpak noodzakelijk. Michel is een belangrijke factor in dit proces, gedreven en motiverend. Werken en samenwerken met Michel is dan ook een grote uitdaging.

Arthur van Reijmersdal
Osteopathie Walcheren

Suzanne Jasperse

Sinds een overleg over een gezamenlijke patiënt hebben Michel en ik vaker contact gehad. Sinds dien hebben we samen meerdere cliënten geholpen om optimale functie en balans te bereiken. Tijdens besprekingen heb ik gemerkt dat Michel een echte vakman is, hij is altijd op zoek naar de nieuwste weetjes, technieken en inzichten. Daarnaast legt hij dit steeds vol enthousiasme en kundigheid op een makkelijke manier uit, waardoor de cliënt ook echt iets aan de adviezen heeft.

Suzanne Jasperse
Chiropractor bij Jasperse Praktijkencentrum

Cindy de Nooijer

De afgelopen weken heb ik getraind bij Michel, omdat de PT waar ik normaal naar toe ga op vakantie was. Ik ben naar Michel gegaan omdat mijn man bij hem traint. Michel is super enthousiast en een beetje druk 😉 Omdat ik zelf osteopaat ben kon hij heerlijk in medische termen praten zonder het te moeten omzetten in “leken” taal. Michel heeft mij eerst compleet uitgetest op kracht van mijn gehele lichaam en zo mijn zwakke punten in kaart gebracht. Waar ik normaal meer werk aan functionele kracht, heeft Michel mij duidelijk gemaakt dat er nog veel zwakte zit in het uithoudingsvermogen van de spieren die uiteindelijk zorgen voor de houding en basis voor het uitbreiden van de grote kracht spieren. Hij heeft voor mij een mooi schema gemaakt wat ik nu de komende weken ook thuis kan uitvoeren. Ik vind dat Michel super goed is in het analyseren waar iemands zwakte zit. De kennis en drive die hij heeft, daar kan menig (sport) fysiotherapeut nog een puntje aan zuigen. Ga zo door en onderschat jezelf niet. Wat ik zelf natuurlijk niet kon testen is hoe hij de omzetting naar “leken” uitleg doet, ik denk dat daar je uitdaging ligt, zelf de rust vinden om rustig uit te leggen zonder teveel vaktermen te gebruiken. Voor mij waren het 3 totaal andere trainingen dan normaal, maar zeker niet minder waardevol! Michel bedankt en ga zo door. En ik voer mn schema’tje netjes uit!

Cindy de Nooijer
Osteopaat

dr. Véronique Coen –

Begin juli vorig jaar werd ik geheel onverwacht getroffen door een longontsteking. Naast een drukke baan heb ik altijd geprobeerd mijn vrije tijd actief in te vullen met lopen, paardrijden en de wekelijkse Combat les, met vele jaren Michel als instructeur.

Na de behandeling van de longontsteking was mijn conditie zoveel achteruitgegaan dat ik het moeilijk vond om die op eigen initiatief weer op te bouwen. Toen heb ik Michel, die inmiddels als personal trainer zijn eigen bedrijf “Labeur Lifestyle & Training” had opgebouwd, gevraagd om mij hierbij te willen begeleiden. Ik was erg blij dat ik bij hem terecht kon, ondanks zijn druk bezette agenda.

Ik heb inmiddels ervaren dat Michel zeer professioneel te werk gaat. Hij brengt eerst je lichaam/conditie grondig in kaart, waarbij hij al snel de vinger weet te leggen op een aantal zwakke punten. Op basis daarvan wordt een plan opgesteld met trainingen die ter plekke in zijn sportstudio (of op straat) onder zijn kritische blik worden uitgevoerd en workouts die je thuis zelfstandig kan doen.

Zijn positieve ingesteldheid en humor werken erg motiverend en bieden ook de nodige psychische ondersteuning. Ik ben Michel erg dankbaar voor zijn altijd enthousiaste begeleiding, motivering en steun. Waar nodig maakt hij ook tijd voor een extra behandeling en de nodige grapjes…. Daarnaast leert Michel je bewuster omgaan met voeding, zeker in verhouding tot je activiteit.

Inmiddels ben ik verlost van al vele jaren bestaande rugklachten. Ik voel mij weer fit en mijn conditie is nu beter dan voor de longontsteking. Aanvankelijk was het de bedoeling om bij Michel te trainen tot mijn reïntegratie in de Combat les, wat inmiddels is gelukt. Maar er zijn nog genoeg zwakke punten waar aan gewerkt moet worden…., dus ik blijf nog even bij Michel trainen. En dat is nooit saai, het is altijd weer een verrassing van wat er die dag komen gaat. Zijn energie is tomeloos en hij lijkt een onuitputtelijk aantal trainingen/oefeningen te hebben. Na de training heb ik meestal niet veel energie meer over, maar ik ga altijd met een goed en voldaan gevoel de deur uit. Dank je Michel

 

dr. Véronique Coen

Nieuwsgierig naar hoe wij jou
kunnen helpen? Meld je nu aan!

Aanmelden
Meld je nu aan!