Top

Ons team

Michel Labeur

“Als je doet wat je deed dan krijg je wat je kreeg” Het is een simpele spreuk maar het vat goed samen waar mijn werk om draait: zorgen dat er verandering komt....

Lees meer..

Wesley Pieterse

Vanaf het moment dat ik aan de opleiding Sport & Bewegingseducatie begon, wist ik dat ik graag in de richting van de fitnessbranche, leefstijl coaching en training werkzaam zou willen zijn....

Lees meer..

Louis Ponte

Het altijd kunnen verbeteren en ontwikkelen op alle vlakken, dat is wat mij aantrekt aan sport....

Lees meer..

Cedric Gunter

Het roer volledig omgooien en mijn hart volgen! Dat is wat ik een paar jaar geleden, toen nog student Civiele Techniek, met volle overtuiging deed....

Lees meer..

Wouter Verstraate

Sport loopt als rode draad door mijn leven. Al vanaf kinds af aan ben ik voornamelijk actief met hardlopen. Sinds kort is daar triathlon bijgekomen. Door het vele sporten is bij mij de interesse voor (duur)training ontstaan....

Lees meer..

Danny Cevaal

Ik ben Danny Cevaal en ik word enorm gedreven door één missie: Jou helpen naar de meest krachtige en vitale versie van jezelf.

Lees meer..

Rachel de Pagter

Van kinds af aan is sport en beweging een belangrijk onderdeel van mijn leven. Niet alleen zelf turnen, kickboksen en andere sporten beoefenen maakte mij enthousiast, maar ik kreeg ook voldoening..

Lees meer..

Joyce Palm

Ik ben Joyce Palm, moeder van 2 mooie volwassen kinderen en ik kom het team van Labeur Lifestyle & Training versterken. En daar heb ik ontzettend veel zin in! Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgebouwd met het geven van 1-op-1 trainingen en groepslessen..

Lees meer..

Wij werken samen met

Jeanine Marijs

Omdat mijn hart in de sport ligt, ben ik in 2017 gestart met de Master Sportfysiotherapie aan de SOMT University in Amersfoort en ben ik afgestudeerd in 2020. Ik vind het geweldig om sporters te revalideren!

Lees meer..

Mariella Oosthoek- van 't Westende

Mijn naam is Mariëlla Oosthoek- van ’t Westende, in 1997 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar en werk sindsdien als zelfstandige in mijn eigen praktijk Oefentherapie de Bevelanden. Samenwerken met andere disciplines doe ik op al mijn praktijk locaties

Lees meer..

Sylvia van Zweeden

Mijn naam is Sylvia van Zweeden, Mindset coach en Personal Mindfulness Trainer. Ik heb een nuchtere blik op het leven en ben een kei in het denken in mogelijkheden, ook al moet je daar soms een beetje voor ‘buiten de lijntjes kleuren’.

Lees meer..

Lysanne Murre

Tijdens mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik mij verbaasd over de werking van het menselijk lichaam, zo complex en interessant! Toen ik begon met mijn werk merkte ik dat ik ontzettend veel voldoening haal uit het helpen van mensen met gezondheidsproblemen en dat niemand hetzelfde is, dat maakt het vak een echte uitdaging.

Lees meer..

Naomi Goozen-Geertse

“Balance is not something you find, it’s something you create”. In mijn lessen, sessies en behandelingen streef ik ernaar om mensen op maat te begeleiden en verder te helpen. Te openen en te verbinden.

Lees meer..

Els Dourlein

‘Gebruik de yogahouding (asana) om in je lichaam te komen, niet om dieper in de houding te komen’. De vraag die ik je stel is niet wat kun je, maar wat voel je?!

Lees meer..

Meike Coppoolse

Al jaren houden voeding en duurzaam leven mij bezig. Dit vooral in de vorm van een duurzame gezondheid en leefomgeving in balans met dier en natuur. Zo begon ik...

Lees Meer..

Joyce Palm

Zo interessant! Wanneer ik over hormonen begin, dan is het eerste dat ik hoor: de overgang!!! En dan krijg ik ook meteen alle bijbehorende kwaaltjes als opvliegers, gewichtstoename, slechter slapen enz.

Lees Meer..
Meld je nu aan!