Top
Over Ons

Michel

Michel Labeur

.

Diploma’s

.

· Medisch Fitness Trainer

· Orthopedische Revalidatie 4xT

· Sportrevalidatie trainer Pro

· Personal Trainer Pro

· Revalidatie na COVID-19

· Medische fitness bij rug-, schouder- & knieklachten

· Gewichtsconsulent

· Bewegingsdeskundige pre diabetes

· Training the Pregnant and Postpartum Client Specialty Certification (NYC)

· Kinetic Control: Solutions for movement impairments of the low back and hip.

· The sporting Hip and Groin

· The advanced sporting Hip and Groin

· Hamstring Masterclass James Moore

· MAT Course

· Workload monitoring and athlethe management (Tim Gabbett)

“Als je doet wat je deed dan krijg je wat je kreeg”
Het is een simpele spreuk maar het vat goed samen waar mijn werk om draait: zorgen dat er verandering komt. Mijn drive om mensen te coachen naar een nieuwe levensstijl komt vanuit mijn eigen ervaring met diabetes. Ik heb deze ziekte al sinds mijn 3e levensjaar en weet wat een positieve impact voeding en beweging op je gezondheid kan hebben.
Nu wil ik ook het allerbeste halen uit mijn klanten op het gebied van gezondheid en daarom draait mijn aanpak volledig om de klant. Ik kijk wat zij willen bereiken, wat mogelijk is binnen hun vaak drukke agenda’s en welke training en voeding ze nodig hebben.
Iedereen komt vervolgens uitdagingen tegen om het resultaat ook echt te halen, en daar geef ik ze met de coaching net dat zetje in de rug om te helpen. Als ze twijfelen wat ze moeten bestellen in het restaurant bekijk ik de menukaart, als ze geen motivatie hebben om te sporten zorg ik toch dat ze van de bank afkomen en als ze teveel stress hebben kijken we samen hoe er meer rust in de werkweek ingebouwd kan worden. Ik doe er alles aan om te zorgen dat de klant uiteindelijk kan zeggen: er is echt iets veranderd en ik heb mijn doel gehaald.

Wesley

Vanaf het moment dat ik aan de opleiding Sport & Bewegingseducatie begon,
wist ik dat ik graag in de richting van de fitnessbranche, leefstijl coaching en training werkzaam zou willen zijn.
Wat ik belangrijk vind in dit vakgebied is ten eerste dat coaching een uniek proces is! Ieder persoon is anders en dient op een unieke manier gecoacht te worden. Dit is één van de dingen die dit werk zo leuk maken en is elke keer weer een mooie uitdaging!
Daarnaast is het in mijn ogen een “must” de algehele leefstijl van de klant te bekijken en aanpassen waar nodig.
Het zijn soms de kleine dingen in het dagelijks leven waar je jezelf niet altijd bewust van bent maar die wel een grote rol spelen bij jou gezondheid, fitheid of gemoedstoestand.
Ik zie dit dan ook naast de voedingscoaching, het sporten en motiveren als een belangrijke taak van mijzelf als personal trainer om deze eventuele valkuilen te ontdekken en samen te tackelen.

Wesley Pieterse

.

Diploma’s

.

· HBO Sportkunde – Sport & Bewegingseducatie

· Therapeutisch Tapen

· Medisch Fitness Trainer

· Personal trainer Pro

· Personal Trainer Pro Flexibility

· Revalidatie na COVID-19

· Medische fitness bij rug-, schouder- & knieklachten

· MAT Course

· Aalo, Voedingsdeskundige level 1 & 2

· Bodysupport – Coach opleiding

· Orthopedische Revalidatie (4xT) i.o.

Louis

Louis Ponte

.
.

Diploma’s

.

· CIOS Goes (Fitness, Gezonde leefstijl & Sportmassage)

· Medisch Fitness Trainer

· Personal trainer Pro

· Personal Trainer Pro Flexibility

· Revalidatie na COVID-19

. Medical taping concept

. FDM Module 1 & 2

· Medische fitness bij rug-, schouder- & knieklachten

 

 

 

 

.
.
.
Het altijd kunnen verbeteren en ontwikkelen op alle vlakken, dat is wat mij aantrekt aan sport.
Sinds ik in aanraking ben gekomen met sport is het altijd een belangrijk onderdeel geweest van mijn dagelijks leven.
Na een militaire vooropleiding en het afronden van het CIOS in Goes (keuzevak: Fitness) wist ik dat ik mensen wil helpen met het behalen van hun doelen.
De juiste balans van training, herstel, voeding en ontspanning is van essentieel belang. Door verschillende bijscholingen te volgen zal ik mijn kennis vergroten, waardoor ik zo goed mogelijk hulp kan bieden om jouw doelen te behalen.

 

Louis Ponte.

Cedric

Het roer volledig omgooien en mijn hart volgen! Dat is wat ik een paar jaar geleden, toen nog student Civiele Techniek, met volle overtuiging deed.
5 jaar later, sloot ik me aan bij het professionele team van Labeur Lifestyle & Training. Hard werken loont. En daar ga ik ook voor met de sporters die ik train en coach. De wetenschap, mijn eigen ervaringen en de wensen van de sporter zijn voor mij dé ingrediënten voor de ultieme sportdrank die ik mix tot een goed lange termijn resultaat.
Tijdens mijn opleiding HBO Sportkunde werkte ik met verschillende doelgroepen. Ervaring met ouderen, kinderen, topsporters en veel verdieping in krachttraining waren voor mij nog niet genoeg.
Na de minor Sportvoeding in Nijmegen, mijn werkzaamheden bij Sparta Rotterdam en mijn internationale opleiding bij Barcelona Universitas, was het de hoogste tijd om mijn kennis over te brengen in de praktijk.
Als trainer kijk ik verder dan alleen het trainen zelf. Júist andere aspecten als slaap, herstel, voeding en mentale ontwikkeling zijn minstens even belangrijk. Alles staat met elkaar in verbinding en kan niet los van elkaar gezien worden wanneer je streeft naar optimaal resultaat.
En daar gaan we samen voor, toch!? Ben jij klaar om, net als ik, het roer om te gooien?

Cedric

.
.

Diploma’s

.

· HBO Sportkunde

· Sportvoeding (HAN)

· Barcelona Universitas Certificate Sportsnutrition for football

· Fysiek trainer/voedingsdeskundige Jeugdopleiding Sparta Rotterdam

· Medisch Fitness Trainer

· Personal trainer Pro

· Personal Trainer Pro Flexibility

· Revalidatie na COVID-19

· Health Coach (Chivo)

· Medische fitness bij rug-, schouder- & knieklachten

· Orthopedische Revalidatie (4xT) i.o.

.
.
.

Wouter

Wouter

 

 

 

Diploma’s

 

–  Bachelor Physical Education and Movement Sciences

– Master Physical Training and Coaching

– UEFA B Voetbal

– Voedingsleer en pathologie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sport loopt als rode draad door mijn leven. Al vanaf kinds af aan ben ik voornamelijk actief met hardlopen. Sinds kort is daar triathlon bijgekomen. Door het vele sporten is bij mij de interesse voor (duur)training ontstaan. Ik wist zeker dat ik met mijn studie verder wilde in de sportwereld. De keuze voor mijn universitaire opleiding Bewegingswetenschappen sloot hier helemaal bij aan. Tijdens mijn studieperiode in Gent heb ik veel mogen leren over het menselijk lichaam, voornamelijk tijdens het sporten. Duursporten hadden altijd al mijn interesse, maar door deze opleiding heb ik ook affiniteit met krachtsport gekregen. Mijn stageperiodes onder andere bij Club Brugge waren zeer leerzaam.>Naast het zelf sporten haal ik ook veel voldoening uit het helpen van mensen naar een gezonde leefstijl. Hierbij vind ik het belangrijk dat er altijd naar de klant geluisterd wordt, zodat we samen doelgericht kunnen werken. Verder is testing en inzichtelijk maken van progressie een belangrijke pijler voor mij.

 

Wouter.

Natalia

Ik ben Natalia Shcherbinina,
Geboren en getogen in het koude Moskou en al bijna 15 jaar woonachtig in het mooie Zeeland. Ik ben moeder van 2 zonen: Daan (14) en Jake (1 jaar 4 maanden). Ik heb een heel sportieve vriend en we wonen in Middelbug. Voordat ik naar Nederland verhuisde was ik van mijn 5e tot aan mijn 16eprofessioneel kunstschaatsster bij de kunstschaatsacademie van de Olympische reserve waarbij ik op zowel regionaal als nationaal niveau om prijzen heb gestreden. In 2007 ben ik afgestudeerd op WO Bachelor niveau in de richting economie en bankwezen.
Na een zware bevalling in 2008, waarbij ik meerdere complicaties opliep, ben ik naar Nederland verhuisd waar ik terechtkwam in een administratieve functie bij een grote multinational bedrijf. In deze functie was ik verantwoordelijk voor de financiële administratie en global projecten die gelinkt waren aan de Olympische spelen. Toen ik te horen kreeg dat ik zelf op locatie zou moeten werken tijdens de Olympische spelen van Rio in 2016 stond ik voor een dilemma: mijn succesvolle carrière of mijn gezin. Ik heb voor het laatste gekozen en heb mijn baan opgezegd.
Hierdoor kreeg ik de tijd en ruimte om mij op mijn grote passie te storten: sport, voeding en het motiveren van anderen om het beste uit zichzelf te halen en een gezonde levensstijl te volgen.
Zo heb ik ook onder de naam Shidoufit mijn eigen bedrijf 5 jaar geleden opgestart als personal trainer, voedingsdeskundige en lifestyle coach in Zeeland.
In de afgelopen jaren heb ik veel gestudeerd om de kwaliteit van mijn diensten te verbeteren en nieuwe diensten aan te bieden. Na mijn tweede zwangerschap in 2020 specialiseerde ik mij in het werken met zwangere vrouwen en moeders. En begin 2022 heb ik een studie Medisch Personal Trainer afgerond. Momenteel focus ik mij op klanten met blessures, Zwangere en Postnatale trajecten, bekken problematiek.
Ik kijk er naar uit om deze kennis toe te passen in mijn nieuwste uitdaging als Personal trainer bij Labeur Lifestyle & Training. Verder zal ik hier vanaf 1 juni 2022 aan de slag gaan als verantwoordelijke voor de Zwanger in Balans & Postnatale trajecten, waarbij ik uit mijn eigen ervaringen als moeder andere vrouwen zo goed mogelijk te begeleiden in de unieke periode tijdens en na hun zwangerschap.

 

Heb je vragen of wil je iets delen? Neem contact met mij op! Dat vind ik leuk!
Met sportieve groet,
Natalia

Natalia Verhage

 

 

 

Diploma’s

  • WO Economie Bachelor graad
  • Personal Trainer Opleiding, inclusief Fitness Trainer A en B
  • Voedingdeskundige
  • Gewichtsconsulent
  • Pre en Postnatal Specialist
  • Zwanger en Fit cursus
  • Medical Personal Trainer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Danny Cevaal

Danny Cevaal

 

 

 

Diploma’s

Fysiotherapie (2010 – 2014)

Manuele therapie (MSc.) (2015 – 2018)

Procesmatige adem- en ontspanningstherapie (2018)

Physis Academy Jaaropleiding (2019-2020)

Practical Nutrition (2020)

Fysiotherapeut Leefstijlcoach GLI (2020)

Coach Orthomoleculaire Voeding (2021)
Osteopathie (MSc.) (gestart in 2021)

Personal Trainer Pro (start in 2022)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben Danny Cevaal en ik word enorm gedreven door één missie:
Jou helpen naar de meest krachtige en vitale versie van jezelf.
Al vanaf kinds af aan ben ik gedreven door sport en bewegen. In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in verschillende sporten: trail running, basketbal, fitness / krachttraining, obstacle running, crossfit, olympisch gewichtheffen en duiken.
Naast mijn werk als fysiotherapeut en manueeltherapeut ben ik in de afgelopen jaren steeds meer naar het grote geheel gaan kijken als het gaat om gezondheid. Door het volgen van verschillende opleidingen en cursussen ben ik mij verder gaan verdiepen in voeding, ademhaling, ontspanning, leefstijl, vitaliteit en het zelfherstellend vermogen van het lichaam.
Wat we eten, hoe vaak we eten, hoe we ademen, de hoeveelheid stress die we ervaren, de mate van beweging en slaap die we hebben, beïnvloeden in grote mate onze vitaliteit, weerstand en gezondheid.
Daardoor bekijk ik de vitaliteit van ieder mens vanuit zes pijlers: Stress- en ontspanning, slaap, het immuunsysteem, ademhaling, voeding en beweging.
Door middel van deze breed opgezette visie kunnen we ook gezondheidsklachten zoals energiedipjes, moe en futloosheid, darmklachten, stressklachten en slaapproblemen verbeteren of zelfs oplossen.

 

Zullen wij samen aan de slag gaan om te werken aan de meest krachtige en vitale versie van jezelf?

Nieuwsgierig naar hoe wij jou
kunnen helpen? Meld je nu aan!

Aanmelden

Wij werken onder andere samen met:

Lieven Middelhoek

Na een terugkerende sportblessure ben ik aanraking gekomen met een osteopaat. Door deze ervaring kreeg in interesse in osteopathie en ben ik mij hierin gaan verdiepen.Als osteopaat is je werk altijd een puzzel, elke dag is iedere patiënt verschillend en het is een uitdaging om iedereen op zijn manier te kunnen helpen waar nodig. Met dit in gedachte wist ik dat ik dit beroep wilde uitoefenen. Na de middelbare school ben ik direct begonnen aan de fulltime opleiding en heb ik deze in 2014 afgerond aan de International Academy of Osteopathie.
Door de samenwerking met labeur lifestyle en training delen we veel kennis met elkaar. Op deze manier zijn we completer en komen we nog sneller tot het gewenste resultaat.

Lieven Middelhoek

 

 

 

Diploma’s

 

– Diploma International Academy for Osteopathy Gent
– Anatomie – snijzaal practicum universiteit Maastricht
– Diploma medische basiskennis CIPION geaccrediteerd
– Viscerale osteopathie – Panta Rhei opleidingen
– Urologie en gynaecologische technieken
– Symposium plachiochephalie
– Medical taping cursus
– Faciaal distorsie model
– Bijscholing anatomie snijzaal practicum Amsterdam
– Back to the bone
– Frank de bakker – geïntegreerde technieken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mariëlla Oosthoek- van ’t Westende

Mariëlla Oosthoek- van 't Westende

 

 

 

Diploma’s

 

– Opleiding oefentherapie Cesar

– Geregistreerd bekkenoefentherapeut

– NPI scholingen voor het bekken:, functiestoornissen van de bekkenbodem in breed perspectief, bekkenbodem en seksualiteit, bekkenbodemproblematiek en kinderen, feldenkrais en bekkenbodem,

– Spine en jointcenter: rug en bekken klachten

– Cecil Röst: bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap,

– Meine Veldman en Cecil Röst: coccygodiny uitwendige behandeling van stuitje

– Interfysiek: Scholing in functionele bewegingsketens van wervelkolom, bekken en benen.

– Medical taping concept: Kinesiotapen

– Tigra; balans en stabiliteitstraining

– Meditrainer: slaaplessen- slaapoefentherapie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Mariëlla Oosthoek- van ’t Westende, in 1997 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar en werk sindsdien als zelfstandige in mijn eigen praktijk Oefentherapie de Bevelanden. Samenwerken met andere disciplines doe ik op al mijn praktijk locaties, zo vind ik het heerlijk om samen met de mannen van Labeur te sparren over waar we elkaar kunnen versterken in het bewust maken van beweging tot een gezonde leefstijl!Door de jaren heen heb ik al heel wat scholingen gevolgd. Naast de basis oefentherapie voor alle klachten van het houding en bewegingsapparaat ben ik geregistreerd bekkenoefentherapeut en behandeling ik slaapproblemen met ontspanningsoefeningen en cognitieve gedragstherapie.  In mijn praktijk werken we met meerdere medewerkers waardoor we voor een breed publiek onze oefentherapie in kunnen zetten.
De kerntaken van een oefentherapeut zijn inzicht geven in leefstijl, balans brengen in belasting op belastbaarheid en opheffen van voorkeurspatronen die klachten in stand houden. We trainen zwakke spiergroepen die een verkeerde houding geven en mobiliseren gewrichten om beweegproblemen op te heffen. Dit alles leidt tot een persoonlijk oefenprogramma waarmee je aan de slag kunt in dagelijks functioneren.
Binnen Labeur Lifestyle trainingen zal ik zwangeren gaan begeleiden met het ZwangerTotaal programma. Dit is een beweeg en voorlichting programma vóór en ná de bevalling zowel in groepsverband als individuele begeleiding.

 

Nieuwsgierig geworden naar de oefentherapeutische begeleiding neem gerust contact op met; 06-24767660. Bij klachten worden behandelingen vergoed uit de aanvullende verzekering!

Thijs Rentier

Mijn naam is Thijs Rentier en ik werk als sport- en prestatiepsycholoog. Ik werk met jongeren en volwassenen, die ambities nastreven in sport, onderwijs of het bedrijfsleven. Het zijn uitlopende projecten, zoals het ondersteunen van een sporters of andere high-performers die veel prestatiedruk ervaren, een sporter die herstelt van een (zware) blessure, of het trainen van werknemers op het gebied van mentale veerkracht. De gemeenschappelijke deler is het met plezier werken aan een optimale talentontwikkeling.Van kleins af aan heb ik een passie voor verschillende sporten. Tijdens mijn middelbareschooltijd heb ik gevoetbald bij de Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ), dat is opgericht door Dolf Roks, Dennis en Gérard de Nooijer. Bij de JVOZ heb ik kennis gemaakt met het leven als topsporter. Voor mij betekende dit onder andere veel reizen, hard trainen, zelfstandigheid, plannen, weinig vrije tijd en gezond eten. Hier is ook de basis gevormd voor mijn interesse in psychologie. Ik heb zelf ervaren dat er meer nodig is om te top te bereiken dan alleen maar goed kunnen voetballen. Hierbij is het mentale aspect een onmisbare en vaak onderbelichte schakel in de ontwikkeling van mensen. Daarom vind ik het waardevol om bij Labeur mijn discipline toe te voegen aan het geheel wat er nu al staat. Samenwerkende disciplines kunnen zorgen voor een nog betere begeleiding van mensen.
Mijn interesse voor zowel sport als psychologie heb ik verder ontwikkeld tijdens mijn studie. Na het afronden van mijn bachelor Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ben ik de master Sport- en Prestatiepsychologie gaan volgen aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens mijn master heb ik stagegelopen bij de jeugdopleiding van ADO Den Haag, waar ik nog steeds werkzaam ben als topsportbegeleider. Na het afronden van mijn master, inclusief behaalde Basisaantekening Sportpsychologie (BASP), ben ik gestart met mijn eigen onderneming, Thijs Rentier Sportpsychologie & Coaching. Ik hoop jullie snel te zien bij Labeur!

 

Voor meer informatie kun je terecht op mijn website, www.thijsrentier.nl, of neem contact op via info@thijsrentier.nl / 06-27481026.

Thijs Rentier

 

 

 

Diploma’s

 

–  Bachelor Psychologie

– Master Sport- en Prestatiepsychologie

– Basisaantekening Sportpsychologie (BASP)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sylvia van Zweeden

Lysanne Murre

 

 

 

Diploma’s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We leven in hectische tijden waarin veel van ons wordt gevraagd. Vaak weten we wel van onszelf dat we bepaalde zaken niet altijd even handig aanpakken en dat we op een of andere manier telkens weer in dezelfde valkuilen stappen. Door het stukje bewegen en gezonde voeding goed aan te pakken maak je al veel winst, maar juist door het stukje mindset en mentale conditie te trainen kun je echt groeien en ingesleten, niet werkende, patronen doorbreken.
Je mentale veerkracht vergroten en meer mindful in het leven staan zorgt er voor dat je beter in staat kunt zijn om los te laten wat niet (meer) belangrijk is en betere keuzes voor jezelf te maken.
Altijd maar mindful zijn is niet makkelijk en vergt oefening, maar ik ben ook van mening dat juist door die elementen uit de wetenschappelijk onderbouwde en bewezen methode te pakken die voor jou werken, je zonder elke dag te mediteren toch van de voordelen kunt genieten en aan je mentale weerbaarheid kunt werken.
Ik ben dan ook geen standaard mindfulnesstrainer. Uiteraard wel gecertificeerd en geaccrediteerd, maar absoluut niet zweverig of vaag. Als trainer ben ik betrokken, down-to-earth, direct en benader situaties met humor waar dat kan. Daarbij heb ik een achtergrond in HRM en Marketing en weet ik snel de vinger op de zere plek te leggen en dus de juiste oefeningen en lesstof specifiek toe te kunnen passen op jouw situatie, lifestyle en behoeften. Zo leer je wat werkt voor jou en waar je dus de rest van je leven profijt van zult hebben. Zoals een personal trainer, maar dan voor je mentale gezondheid!

 

Wil je meer weten over mij of over mijn 1:1 trajecten? Check dan https://keepmovingforward.nl voor meer informatie of loop op de dinsdag een keer bij mij binnen op de trainingslocatie van Labeur Lifestyle & Training

Lysanne Murre

Mijn naam is Lysanne Murre. Tijdens mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik mij verbaasd over de werking van het menselijk lichaam, zo complex en interessant! Toen ik begon met mijn werk merkte ik dat ik ontzettend veel voldoening haal uit het helpen van mensen met gezondheidsproblemen en dat niemand hetzelfde is, dat maakt het vak een echte uitdaging.
Al snel kwam ik erachter dat ik me verder wilde verdiepen, zo ben ik de opleiding tot Manueel therapeut gaan volgen. Dit is een specialisatie van Fysiotherapie, gericht op het diagnosticeren en behandelen van complexe wervelkolom-gerelateerde en orthopedische klachten (spieren, banden, pezen, botten en gewrichten).
Tevens ben ik aangesloten bij de netwerken artrose heup/knie en claudicationet.

 

Het is super om met het team van labeur te kijken waar we elkaar kunnen aanvullen en versterken, voor een zo goed mogelijk resultaat!
Ik ben op woensdag aanwezig. Neem voor meer informatie of een afspraak contact met mij op via 0612335119.

Lysanne Murre

 

 

 

Diploma’s

 

Algemeen fysiotherapeut (Bsc.) avans Breda
Manueel therapeut (Msc.) SOMT
Kngf scholing acuut knieletsel
Fysiotherapie bij hoofdpijn
Richtlijn claudicatio intermittens/ SPAV  (etalagebenen), verdiepingscursus, motiverende gespreksvoering
Chronische pijnklachten
Schouderklachten
Heup- knie artrose en Totale knie-  en heupprothese.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inspiratie opdoen? Bekijk hier
de referenties en succesverhalen