Top
Media

Facebook

["error","An access token is required to request this resource."]
6 months ago

HITT je Fit! Wil jij kort maar krachtig en effectief trainen.. Heb je net even dat steuntje in de rug nodig of zoek je een leuke en effectieve manier om te sporten en je doelen te behalen. Schrijf je dan nu in via onze site: labeurlifestyle.nl of stuur ons een bericht 😁

6 months ago

Nu ik (Wesley) helemaal ben afgestudeerd, komen er een aantal extra momenten in de week beschikbaar die ik kan gaan invullen met het geven van personal training en lifestyle coaching!

Ken jij of ben jij iemand die hulp nodig heeft of kan gebruiken, de bekende stok achter de deur of een motivator nodig heeft op het gebied van sporten, trainen, bewegen, gezondheid, voeding en verdere leefstijl!

Neem dan contact op met mij dan kunnen wij de mogelijkheden bespreken.

Na het testen en meten maken ... See more

6 months ago

Laten we de 10 calorieën Challenge weer eens proberen ! Deze tijd is natuurlijk goed te verbeteren.. uitdaging voor de maand februari. Wie is het snelst?

7 months ago
Foto's uit het bericht van Labeur Lifestyle & Training

Wijn, friet, en een groot bord met vlees, wat een ongezonde en onverantwoorde foto van Labeur Lifestyle & Training... dat zijn jullie niet gewend van ons. Maar vandaag een keertje wel, want.. Ik (Wesley) heb vandaag mijn afstudeerscriptie gehaald! En mag mij nu officieel HBO sportkundige, leefstijl en beweeg coach of Health manager noemen! Reden voor een klein feestje!

7 months ago
PZC Sport

Goed gedaan Natalie 👌

Disney vierdaagse Natalie Sinke voltooid

7 months ago

Wat zijn jullie doelstellingen voor 2019?

Een van onze doelstellingen is het verbreden en nog verder verdiepen van onze kennis in het vakgebied om de best mogelijke kwalitatieve coaching, begeleiding en duurzame oplossingen te bieden. Deze kennis willen we graag met jullie delen.
Daarom hebben wij de eerste paar cursussen van dat jaar al geboekt, en daar hebben we zin in!

Wij zijn benieuwd naar jullie doelstellingen, en als we jullie daar bij kunnen helpen, horen we het graag!

Labeur ... See more

7 months ago

8 months ago
Sports & Health Club The Challenge

True!

So true!! 😄😅

8 months ago

De app waar wij mee werken voert regelmatig, goede, nuttige en leuke updates uit. Afgelopen week hebben wij een mail gehad dat er begin januari weer een grote update komt waarbij de afbeeldingen en workouts onder andere duidelijker worden.

Wij vragen ons af wat jullie van onze app vinden. Wat is er goed, wat kan beter? Welke mogelijkheden gebruiken jullie, waar doe je nooit wat mee. Wat zou je wel willen gebruiken maar weet je misschien niet helemaal hoe het werkt? Laat het ons weten!

Jullie ... See more

8 months ago

Volgens mij heb ik hier vorig jaar ook een stukje over geschreven maar om ook jullie er nog eens aan te herinneren bij deze nog eens in het kort:

Om mij heen hoor ik veel mensen dingen zeggen zoals het volgende: " Aah december is toch een rot maand met sporten en alle feestdagen en het vele eten. Ik ga in januari wel weer wat meer sporten..''

Wij willen zeggen, geef die maand niet bij voorbaat al op!

Van de 31 dagen in december zijn er opgeteld misschien vier echte feestdagen: sinterklaas, ... See more

« 2 of 9 »

Labeur Lifestyle app

Labeur Lifestyle app

Lees meer

Inspiratie opdoen? Bekijk hier
de referenties en succesverhalen

Vimeo