Top
Media

Facebook

4 months ago

Veel tussendoortjes lijken gezond maar zijn dat niet...!

Vandaag op het RTL nieuws. Sommigen van jullie hebben het misschien gezien. Ik vind het heel goed dat ze hier nu eens aandacht aan besteden! Voedingsproducenten doen namelijk enorm hun best om een tussendoortje erg gezond te laten lijken maar ondertussen zit er bergen suiker in. Daarom voor jullie even samengevat:

In meerdere Europese landen hebben ze ondertussen de zogenaamde ''Nutriscore'' A, groen is een (relatief) gezonde keuze. Dit ... See more

4 months ago

Al eerder heb ik geschreven over dat wij het leuk vinden jullie wat te leren over onder andere sporten, voeding en gezondheid op deze manier. Vaak kies ik dan onderwerpen waarvan ik zelf denk: Dit is wel interessant om met jullie te delen.

Maar vandaag en de komende weken wil ik dit een beetje anders doen. Want het is veel belangrijker dat we iets schrijven over wat jullie willen!
Waar zouden jullie meer over willen weten op het gebied van Leefstijl, gezondheid, voeding of andere onderwerpen ... See more

5 months ago
Foto's uit het bericht van Labeur Lifestyle & Training

Vorige week is Michel naar de Hamstring Masterclas cursus geweest en heeft hij weer een hoop bijgeleerd over de hamstring.

Heel toevallig heb ik (Wesley) al een tijdje een serieuze hamstring blessure.
Tijdens de kennisoverdracht van de cursus naar mij heeft Michel zijn kennis gelijk in de praktijk kunnen toepassen en mijn hamstring uitgetest, vastgesteld wat en waar het precieze probleem en de blessure zit, en wat ik kan / moet gaan doen om dit zo spoedig mogelijk te laten herstellen.

Nu een ... See more

5 months ago

Ons doel is jullie regelmatig iets te leren door kennis te delen. Vandaag een stukje over eiwitten..

We hebben het hier al eens eerder over gehad maar we merken dat hier nog steeds veel onduidelijkheid over is. Hoeveel eiwitten moet je nou binnen krijgen op een dag?

Kort samengevat is dit van een paar factoren afhankelijk.

Wanneer je eigenlijk nooit sport, is ongeveer 0,8 gram eiwitten per kilo lichaamsgewicht voldoende. Duursporters hebben ongeveer 1,2 tot 1,5 gram nodig, afhankelijk van de ... See more

5 months ago
Foto's uit het bericht van Labeur Lifestyle & Training

De voorraad minibands is weer aangevuld, en we hebben er ook genoeg voor jullie!

Met een miniband kun jij op een makkelijke en effectieve manier gevarieerd trainen, en dat gewoon vanuit huis!

We hebben voor jullie een leuke combideal gemaakt, koop in onze webshop een setje minibands (geel en groen) met 1 maand PRO-account (gebruik van de app) en je krijgt een gratis trainingsschema van ons, vol met leuke miniband oefeningen! Dit trainingsschema kun je gebruiken in de Labeur Lifestyle & ... See more

5 months ago
Foto's uit het bericht van Labeur Lifestyle & Training

Heb jij last van stijfheid? Toch niet meer zo soepel uit bed als een paar jaar geleden, rugpijn of pijn rondom de heupen door stijfheid, of heeft de krachttraining gezorgd voor wat verstijfde spieren?

Ik heb een simpele maar effectieve stretch routine voor jullie gemaakt! 10 minuutjes per dag, en dit mag je elke dag doen. Het kan gewoon vanuit thuis. Het enige wat je nodig hebt is een yoga matje of een wat dikkere handdoek.

De aantallen en tijden staan uitgewerkt in onze app, het enige wat ... See more

6 months ago
Foto's uit het bericht van Labeur Lifestyle & Training

Vandaag een stukje over een van de belangrijkste grote kracht oefeningen. De deadlift. Er zijn natuurlijk behoorlijk wat verschillende varianten van de deadlift. Maar waarom doe jij of kies jij een van deze varianten. Het is belangrijk om hier van te voren over na te denken.

Ieder persoon heeft zijn eigen doelstelling en nog belangrijker ieder persoon zit anders in elkaar. Dus past de deadlift die jij doet wel bij je doelstelling of fysieke gesteldheid. In de afbeeldingen hier onder staat ... See more

6 months ago

Moeten we nou echt 10.000 stappen op een dag lopen?
Er is veel meer dan die 10.000 stappen per dag.
Lees verder:

Je hoort de laatste maanden en jaren van alles over hoe belangrijk het is om 10.000 stappen per dag te halen en activity trackers motiveren je om dit aantal stappen per dag te lopen . Maar waar komt dit aantal eigenlijk vandaan?

Dit aantal is het resultaat van een marketing campagne in 1964, tijdens de olympische spelen van Tokyo. Er werd aan nieuw apparaatje gelanceerd, letterlijk ... See more

6 months ago

Wij kopen regelmatige nieuwe apparatuur of materiaal waarvan we denken dat het bruikbaar is voor ons en een goede aanvulling is op bijvoorbeeld de training.
Een van onze nieuwste "speeltjes" is de Hypervolt. Wat is het en wat kunnen we er mee? Een draadloos vibrerend massage apparaat. Door gebruik te maken van dit apparaat kan het herstel van de spieren worden bevorderd, zogenaamde (pijnlijke) triggerpoints in de spieren kunnen worden behandeld, stijfheid uit de spieren gemasseerd, de ... See more

« 1 of 9 »

Labeur Lifestyle app

Labeur Lifestyle app

Lees meer

Inspiratie opdoen? Bekijk hier
de referenties en succesverhalen

Vimeo