Top

Door een blessure aan mijn schouder moest ik een jaar pauze nemen van judoën op top niveau. In dit jaar wilde ik graag weer fit worden en daarom ben ik naar Michel gestapt. Zijn enthousiasme en professionaliteit in het coachen van mensen vind ik persoonlijk erg fijn! Voor mij werkt dat erg stimulerend! Ook is Michel is erg betrokken bij je vooruitgangen, hij vraagt altijd hoe het gaat, hoe je, je bij de trainingen voelt en of er iets moet worden aangepast of juist niet. Er is dus altijd ruimte voor reflectie. Dit vind ik persoonlijk erg belangrijk, omdat je door een reflectie alleen maar beter kunt worden. Verder werkt Michel met overzichtelijke en professionele apps (voor op je telefoon). Dit houd in dat je een app op je telefoon krijgt waar hij jouw trainingen in kan zetten en die je terug vindt in de app. Ik heb hele goede ervaringen met Michel Labeur als Lifestylecoach! En ik weet zeker dat dat ook voor u zal gelden!!

Kiara Mulder
Judoka

Als atleet merkte ik bij mijzelf een aantal zwakke plekken/beperkende factoren. Ik ben bij Michel terecht gekomen en hij heeft eerst vastgesteld waar de zwakke plekken exact liggen. Daarna heeft hij een opzet gemaakt om de zwakke punten gericht aan te pakken en te verbeteren. Na een korte periode 4-5 weken merk ik nu al vooruitgang qua mobiliteit, kracht en spieruithoudingsvermogen. De samenwerking met Michel is vanaf de start erg positief, hij is een enthousiaste Personal Trainer met kennis die hij blijft ontwikkelen. Het contact verloopt op een zeer vriendschappelijke manier wat direct een band schept en van waaruit we gericht verder bouwen. De oefeningen kunnen enorm zwaar zijn, maar alles met een lach

Tim Pleijte
Nederlands Kampioen Trailrunning

"Meer focus, energie en geluk door te werken aan een sterk en gezond lichaam. Na een blessure heb ik gekozen om gedurende een periode te trainen onder begeleiding van Michel waardoor ik kennis heb kunnen maken met verschillende trainingsprikkels. Als professional zorgt Michel voor veilige, uitdagende en gevarieerde trainingen en geeft hij verder advies over belastbaarheid, trainingsdoelen en herstel en houdt daarbij rekening met meerdere condities. Er is gewerkt aan mobiliteit, krachtuithoudingsvermogen, stabiliteit, conditie, ademhaling en juiste voeding. Michel is professioneel, enthousiast en energiek!"

Stefanie Adriaanse

Behaal je persoonlijk doel

met coaching op maat!

Bekijk de paketten
Meld je nu aan!