Top
Danny Cevaal
Diploma’s

· Fysiotherapie (2010 – 2014)

· Manuele therapie (MSc.) (2015 – 2018)

· Procesmatige adem- en ontspanningstherapie (2018)

· Physis Academy Jaaropleiding (2019-2020)

· Practical Nutrition (2020)

· Fysiotherapeut Leefstijlcoach GLI (2020)

· Coach Orthomoleculaire Voeding (2021)

· Osteopathie (MSc.) (gestart in 2021)

· Personal Trainer Pro (start in 2022)

Ik ben Danny Cevaal en ik word enorm gedreven door één missie:
Jou helpen naar de meest krachtige en vitale versie van jezelf.
Al vanaf kinds af aan ben ik gedreven door sport en bewegen. In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in verschillende sporten: trail running, basketbal, fitness / krachttraining, obstacle running, crossfit, olympisch gewichtheffen en duiken.
Naast mijn werk als fysiotherapeut en manueeltherapeut ben ik in de afgelopen jaren steeds meer naar het grote geheel gaan kijken als het gaat om gezondheid. Door het volgen van verschillende opleidingen en cursussen ben ik mij verder gaan verdiepen in voeding, ademhaling, ontspanning, leefstijl, vitaliteit en het zelfherstellend vermogen van het lichaam.
Wat we eten, hoe vaak we eten, hoe we ademen, de hoeveelheid stress die we ervaren, de mate van beweging en slaap die we hebben, beïnvloeden in grote mate onze vitaliteit, weerstand en gezondheid.
Daardoor bekijk ik de vitaliteit van ieder mens vanuit zes pijlers: Stress- en ontspanning, slaap, het immuunsysteem, ademhaling, voeding en beweging.
Door middel van deze breed opgezette visie kunnen we ook gezondheidsklachten zoals energiedipjes, moe en futloosheid, darmklachten, stressklachten en slaapproblemen verbeteren of zelfs oplossen.
Zullen wij samen aan de slag gaan om te werken aan de meest krachtige en vitale versie van jezelf?
Meld je nu aan!